Care sunt PRETENŢIILE BIZARE ale starurilor care cântă în România

Nonconformista Lady GaGa va fi primul artist internaţional care va concerta pe proaspăt renovata Naţional Arena, pe data de 16 august. Dintre toate vedetele care vor cânta la noi, solista s-a dovedit a avea cea mai interesantă listă de cerinţe.

RomaniaTV.net
26 iun. 2012, 17:29
Care sunt PRETENŢIILE BIZARE ale starurilor care cântă în România

Lady Gaga a cerut să aibă în cabină trei circuite electrice separate, internet, televizor cu cablu şi DVD, o canapea mare şi confortabilă, un scaun de birou, o măsuţă de cafea, două coşuri de gunoi de mărime medie şi un alt coş de gunoi de mărime mare, şerveţele, uscător, toaletă şi cabină de duş cu apă rece şi caldă, ceai de lămâiţă, trei ventilatoare, miere, un tub de oxigen, potrivit libertatea.ro.

Jennifer Lopez vrea în cabină lumânări parfumate cu miros de grapefruit şi flori de tei, prosoape albe, trandafiri roşii şi albi, crini albi. A mai cerut mango, pepene galben, pepene roşu, căpşuni, struguri, seminţe de floarea-soarelui, gumă de mestecat şi cafea decofeinizată.

Julio Iglesias este foarte modest, el dorind în spatele scenei doar ceai, portocale, cafea, lapte, o bere şi apă plată, toate la temperatura camerei. În plus, a cerut cabine cu aer condiţionat şi cu oglinzi înalte.

Liderul Guns N’ Roses, Axl Rose doreşte două vaze cu câte 18 trandafiri, albi şi roşii, o maseuză şi un meniu sănătos, pe bază de legume fierte sau salate, fructe, pâine, paste şi friptură de curcan. În ceea ce priveşte băutura, a cerut limonadă, bere, şampanie, vin roşu şi tequila.

Michel Telo vrea în cabina lui sucuri naturale şi fructe.