Care sunt primele produse de la LIDL ce se scumpesc din cauza inflației. Toți clienții lanțului de magazine le cumpără

Reprezentanții lanțului de magazine LIDL nu știu dacă ar trebui să crească prețurile produselor, așa cum s-a întâmplat în majoritatea celorlalte magazine, din cauza inflației, sau să le păstreze așa.

06 mai 2024, 23:46
Care sunt primele produse de la LIDL ce se scumpesc din cauza inflației. Toți clienții lanțului de magazine le cumpără

LIDL și-a câștigat popularitatea, de-a lungul timpului, tocmai datorită raportului calitate – preț al produselor sale. Mulți români au pus magazinele LIDL în topul preferințelor fiindcă găsesc acolo toate produsele de care au nevoie, de calitate și la prețuri mult mai mici decât în alte părți.

Citește și Câți bani primesc lunar farmacistele de la Dr. Max și Catena. Salarii neașteptate la cele mai populare farmacii din țară

Totuși, inflația îi împinge de la spate pe reprezentanții LIDL să scumpească anumite produse.

Iată care sunt primele produse de la LIDL ce se scumpesc

Magazinele precum Lidl trebuie să decidă dacă vor absorbi aceste creșteri și dacă vor reduce marjele la un an după ce au adăugat miliarde de euro în plus la vânzările în masă din cauza pandemiei de coronavirus.

Clienții fideli ai Lidl se întreabă în ce măsură vor fi afectați de majorarea prețurilor produselor. Multe supermarketuri au început deja să-și piardă clienți din cauza majorării prețurilor, iar cei de la Lidl nu vor sub nicio formă să li se întâmple același lucru, așa că vor crește prețurile doar pentru câteva produse.

Potrivit elespanol.com, primele produse care se scumpesc la Lidl din cauza inflației și pe care absolut toată lumea le cumpără sunt:

  • uleiul – a cărui preț crește cu 6,5%
  • zahărul – a cărui preț crește cu 6,5%
  • cerealele pentru micul dejun – a căror preț crește cu 4,2%.

Marile supermarketuri sunt într-o situație foarte delicată după ce producătorii au spus că „ce e mai rău urmează să vină”. Se pare că prețurile vor crește pentru o perioadă lungă de timp, nu e doar ceva temporar, iar cei mai afectați în toată această poveste sunt consumatorii.

Citește și Cât costă o zi de grătar în Pădurea Cernica. Se adaugă taxa de acces, parcarea și închirierea grătarului