Care sunt restaurantele preferate ale vedetelor autohtone

Atunci când vine vorba de restaurante, vedetele de pe plaiurile mioritice nu se dau în laturi să plătească oricât pentru o masă de prânz sau cina cu prietenii.

RomaniaTV.net
25 iul. 2013, 11:17
Care sunt restaurantele preferate ale vedetelor autohtone

De cele mai multe ori, au facut un obicei din a lua masa in oras, incat fie si-au deschis propriile restaurante, fie s-au asociat cu cativa prieteni si-au pus pe picioare afaceri in domeniu.

Asa este si cazul blondinei Roxana Ionescu, careia ii place foarte mult sa manance bine, dar sanatos la restaurantul Collage, situat pe Bulevardul Ion Mihalache, din Bucuresti.

„Aproape zilnic merg la Collage. Imi place mancarea si ma simt bine. Acolo mananc carne de vita foarte buna, paste, risotto cu fructe de mare, iar seara raman acolo si ma distrez cu gasca mea de prieteni si cu tequila”, spune Roxana Ionescu.

 

 

 

 

 

 

 

De cativa ani, burlacul Liviu Varciu a descoperit ca cel mai bine se simte atunci cand sta relaxat cu o cafea buna la terasa Greenway Lounge Baneasa, situata foarte aproape de apartamentul de doua camere in care locuieste.

Aici il poti intalni pe Liviu, in linistea diminetii, sub mangaierea calda a razelor de soare, savurandu-si in voie cea mai buna cafea cu aroma de aer proaspat, departe de zgomotul si poluarea Capitalei.

Acesta a declarat, nu de putine ori, ca a descoperit, in Baneasa, oaza de liniste dupa care tanjea de atata timp, mai ales ca adora aerul curat si padurea, dar si linistea si relaxarea pe care i le confera.

 

In ceea ce o priveste pe frumoasa Andreea Marinescu, prezentatoarea stirilor PROTV, nicaieri nu se simte mai bine ca la Carturesti, locul ei de suflet, unde se poate relaxa alaturi de prieteni ori de cate ori simte nevoia.

Se declara fanul ideii de a bea un ceai sau savura o prajiturica in timp ce lecturezi cele mai interesante file de poveste: „Acum cativa ani, o colega de-a mea operator, Dalila Dulhgeru, m-a adus aici si mi-a spus ca trebuie sa cumpere un cadou. Ne-am oprit si am intrat. Cert e ca pe ea am pierdut-o si eu m-am pierdut. Am ramas pe acolo, m-am uitat la carti, ea si-a cumparat cadoul… Si de atunci tot mai descopar ceva. Sunt vreo 4-5 ani de cand vin aici. Cel mai mult imi place atmosfera. Poti sa vii sa bei un ceai cu prietenii sau poti sa vii cu o prietena sa citesti daca nu vrei sa stai acasa singur sa citesti. E foarte relaxanta atmosfera”.

Cum stim deja ca in fata dulciurilor cu greu putem rezista, nici vedetele nu pot sta departe fara sa guste din dulciurile oferite de Restaurantul Boutique Chocolat Createur de Gout.

Vedete precum Razvan si Dani, Catalin Botezatu, Simona Gherghe, Daniel Buzdugan si Mihai Morar, Alexandra Badoi, Iuliana Luciu sau Crina Abrudan viziteaza frecvent acest restaurant al delicateselor „Chocolat”, unde se pot infrupta din prajituri fine, praline sau macaroons.

Nu de putine ori, vedetele au fost atat de cucerite de gustul si aromele dulciurilor intalnite la acest restaurant, incat nu au stat pe ganduri si au oferit o mana de ajutor unor campanii pe care Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout si Fundatia Mereu Aproape le initiaza in preajma tuturor sarbatorilor importante de peste an.

Si mai nou, multe din vedetele din Romania, care din lipsa de timp sau din nevoia de  intimitate doresc sa se infrupte din mancarurile lor preferate, la ei acasa sau la petreceri cu prietenii, comanda preparate speciale prin noul site „la moda”, Eater.ro, numit si restaurantul „de acasa”.

Lista restaurantelor partenere Eater.ro preferate de vedete este lunga, dar in top se afla restaurantele vegan, bio, ayurvedic sau cu specific international, precum Satya, Blind, Chez Alain, Bellini sau cofetaria Ostraw Vegan.