Care sunt semnele care îţi arată că ai putea fi un GENIU

Mark Zuckerberg are mai multe copii ale aceluiaşi tricou. Lenea şi lipsa de inclinaţie către modă ar putea fi motivul pentru care acesta îmbracă acelaşi tricou gri în fiecare zi. Dar este acesta un semn că fondatorul Facebook este un geniu?

RomaniaTV.net
10 nov. 2014, 11:15
Care sunt semnele care îţi arată că ai putea fi un GENIU

Cineva l-a intrebat in cele din urma pe Zukerberg la o conferinta Facebook de ce poarta acelasi tricou gri in fiecare zi.

Raspunsul a venit prompt: “Eu chiar vreau sa am de-a face cu cat mai putine decizii posibil cu privire la orice, cu exceptia modului de a servi cel mai bine aceasta comunitate”.

Mark Zuckerberg a dezvăluit motivul pentru care poartă zilnic acelaşi tip de tricou

Potrivit psihologului Oliver Burkeman, care a studiat obiceiurile unui geniu, daca iti stabilesti o rutina zilnica te poate ajuta foarte mult sa te concentrezi asupra celor mai importante probleme:

“William James a fost cel care a descris cel mai bine mecanismul prin care o rutina zilnica bine stabilita ar putea da frau imaginatiei tale. Doar prin reducerea cat mai multor aspect ale vietii de zi cu zi putem sa ne eliberam mintile astfel incat sa reusim sa ne concentram doar pe actiunea care ne intereseaza cu adevarat”.

Citeste mai mult pe feminis.ro.