Care sunt semnele dinaintea morţii. O asistentă la un azil de bătrâni a dezvăluit cele două fenomene pe care le experimentează o persoană aflată în pragul morţii

Oricât ar părea de macabru, există câteva semne care te anunţă de iminenţa morţii. Două dintre cele mai comune semne au fost dezvăluite de o asistentă de la un azil de bătrâni, care a fost martora multor treceri în veşnicie.

15 ian. 2022, 18:48
Care sunt semnele dinaintea morţii. O asistentă la un azil de bătrâni a dezvăluit cele două fenomene pe care le experimentează o persoană aflată în pragul morţii

Care sunt semnele dinaintea morţii. Julie a fost ani de zile asistentă într-un centru hospice aflându-se adesea în preajma muribunzilor. Ea a dezvăluit cele două cele mai frecvente fenomene pe care le experimentează majoritatea persoanelor bolnave în stadiu terminal, înainte să le sosească sfârşitul.

Într-un video postat pe TikTok, Julie a povestit că, în cazul unei persoane extrem de bolnave, moartea îşi face simţită apropierea prin faptul că persoana începe, dintr-odată, să se simtă mult mai bine, își recapătă energia și pare că e pe cale să se vindece. Din păcate, această stare nu durează decât câteva ore, cel mult câteva zile, după care pacientul pleacă la cele veşnice.

Citeste si De ce portocalele sunt ambalate mereu în plase roşii, iar lămâile în plase galbene. Trucul de marketing care te face să le cumperi

Acest fenomen se poate manifesta în mai multe feluri. Pacientul începe, dintr-o dată, să mănânce, să vorbească, să meargă, să facă glume, să râdă. Dar, din păcate, la câteva zile de la acest fenomen, chiar și la câteva ore, pacientul moare. Asta se întâmplă cam la o treime dintre pacienții pe care i-am văzut. Așa că încercăm să educăm aparținătorii în legătură cu acest fenomen, înainte să se întâmple, pentru a fi pregătiți” a explicat Julie.

Care sunt semnele dinaintea morţii

Al doilea fenomen observat de Julie, care anunţă apropierea morţii, are loc, de obicei, cu aproximativ o lună înainte ca pacientul să moară. Muribundul începe să vadă prieteni sau rude care au murit sau chiar animale de companie.

Poate vedea inclusiv spirite, îngeri care îi vizitează, uneori, în vis, alteori și în timpul zilei. Câteodată, ne întreabă dacă și noi vedem aceste entități. Pacientul nu e speriat de prezența acestora, ci e oarecum reconfortant pentru el, iar mesajul pe care îl transmit e că se vor revedea curând”, a explicat Julie.

Citeste si Ce reprezintă acest simbol pe care îl vedem pe maşinile românilor. Istoria semnului e veche de 2.000 de ani, dar mulţi n-au habar de asta

Semne comune manifestate la un muribund

Pe lângă cele două fenomene amintite mai sus, mai există o serie de lucruri care semnalizează apropierea morţii.

  1. Lipsa poftei de mâncare
  2. Oboseală excesivă și somn profund
  3. Slăbiciune fizică pronunțată
  4. Confuzie mintală și dezorientare
  5. Horcăit
  6. Modificări în aspectul urinei
  7. Umflarea gleznelor
  8. Pete pe piele de culoare violet, roșii sau albastre

loading...
Partenerii noștri