Care sunt singurele plăceri pe care le mai are Ion Ţiriac la 84 de ani. „La mine acasă aşa se face treaba”

Ion Ţiriac a vândut în ultimii ani mai multe afaceri, inclusiv turneul de la Madrid, dar nu poate renunța pentru nimic în lume la o altă pasiune uriașă pe care o are.

22 iun. 2023, 21:34
Care sunt singurele plăceri pe care le mai are Ion Ţiriac la 84 de ani. „La mine acasă aşa se face treaba”
Ion Țiriac a dezvăluit ţara în care ar vrea să plece pentru totdeauna din România

Care sunt singurele plăceri pe care le mai are Ion Ţiriac la 84 de ani. Miliardarul român este un împătimit al vânătorii, iar acum câţiva ani a profitat de pandemie şi a cumpărat un domeniu de senzație în Namibia, pe care ar fi achitat 5,5 milioane de euro. Acolo se organizează safariuri și se vânează leoparzi, zebre, antilope și alte animale mari!

„Singurele mele plăceri sunt cele din Africa acum, pentru că stau acolo la mine acasă, în Namibia. Acum mă duc și iar stau probabil 2-3 săptămâni acolo. Aș vrea să fug de tot, și de fundație, și de construcții și de absolut tot, dar este foarte greu, dacă te-ai obișnuit în ritmul ăsta”, a spus anul trecut Ion Țiriac, care a plătit alte două milioane de euro în extinderea unui lac natural din zonă, unde vrea să deschidă și un muzeu, unde să îi fie admirate capturile de la vânătoare.

Citeşte şi: Lovitură de proporţii dată de Ion Ţiriac în România. Afacerea pentru care se fac deja liste de aşteptare: „Nu vom face excepţii, calitatea este prioritară”

Miliardarul nu i-a uitat nici pe copiii defavorizați din Africa și a ridicat o grădiniță. „Sunt mai mult în Africa, mă preocupă cum găsesc o suplinitoare, o profesoară la grădinița pe care o am acasă acolo. Am vreo 40 de copii și trebuie să meargă la o grădiniță, lucru care acolo nu prea există. Dar la mine acasă așa se face treaba”, a mai spus Ion Țiriac.

Citeşte şi: Ion Țiriac a redevenit cel mai bogat om din România. Ce avere are și ce loc ocupă la nivel global

Pe lângă vânătoare, Ion Ţiriac are o pasiune şi pentru pilotarea avioanelor. A înființat încă din 1997 o companie aviatică, care deține trei aeronave și un elicopter. „Vorbind de avioane, e singurul lux care mi-l permit în lumea şi fără de care n-aș putea să fiu astăzi în Italia, poimâine în Germania, pe urmă mă duc în Spania. Ăsta e singurul lux, cu bicicleta nu pot să mă duc, trotinete cu motor nu erau pe vremea mea, așa că nici cu aia nu știu cum să umblu”, a declarat Ion Țiriac.