Lovitură de proporţii dată de Ion Ţiriac în România. Afacerea pentru care se fac deja liste de aşteptare: „Nu vom face excepţii, calitatea este prioritară”

Ion Ţiriac (84 de ani), unul dintre cei mai bogaţi români, a inaugurat acum 10 ani un club în nordul Capitalei, în care a investit, iniţial, 18 milioane de euro.

01 iun. 2023, 09:00
Lovitură de proporţii dată de Ion Ţiriac în România. Afacerea pentru care se fac deja liste de aşteptare: „Nu vom face excepţii, calitatea este prioritară”

Afacerea cu care Ion Ţiriac a dat lovitura în România. Miliardarul are un succes uriaş cu „Stejarii”, clubul din nordul Bucureştiuluipe care l-a deschis în 2013 şi în care a investit, iniţial, 18 milioane de euro, anunţă as.ro.

Îmn acest moment, numărul membrilor a atins capacitatea maximă, motiv pentru care chiar Alexandru Ţiriac, fiul lui Ion Ţiriac, a anunţat că se întocmesc liste de aşteptare, fiind foarte mulţi doritori. „Ne pare rău. Din păcate, în scurt timp, vom închide şi lista de aşteptare din cauza numărului mare de cereri. Nu vom face excepţii, calitatea este prioritară”, a fost anunţul făcut de Alexandru Ion Ţiriac pe contul său de Instagram.

Citeşte şi: Ion Ţiriac, gest fără precedent pentru Sorana Cîrstea. Cum au fost surprinşi miliardarul şi viitoarea sa noră la Roland Garros GALERIE FOTO

Clubul care este situat în Pădurea Băneasa şi se întinde pe o suprafaţă de 50.000 de metri pătraţi asigură servicii de sport, relaxare şi wellness, iar preţurile sunt pe măsură. Abonaţii au la dispoziţie centru de aerobic & fitness, piscine interioare şi exterioare, saune, terenuri de tenis şi de squash.

Citeşte şi: Fosta iubită a lui Ion Țiriac a întors toate privirile la Campionatele Europene de gimnastică ritmică din Azerbaidjan. La 47 de ani, Irina Deleanu arată ireproșabil

În 2013, în momentul deschiderii clubului, preţul de pornire pentru un abonament anual era de 1.500 de euro cu TVA, dar acesta a tot crescut, interesul fiind în continuare uriaş. La clubul lui Ion Ţiriac se antrenează şi Sorana Cîrstea, aflată într-o relaţie cu Alexandru Ţiriac.