Care sunt zodiile care au fost binecuvântate de Dumnezeu. Norocul este de partea lor pe tot parcursul vieții

Norocul este extrem de subiectiv, fiecare persoană având propria definiție asupra acestui concept. Totuși, există câteva zodii care au fost de-a dreptul binecuvântate de Dumnezeu și parte de noroc pe toate planurile vieții lor.

29 apr. 2023, 07:08
Care sunt zodiile care au fost binecuvântate de Dumnezeu. Norocul este de partea lor pe tot parcursul vieții
Care sunt zodiile care au fost binecuvântate de Dumnezeu. Norocul este de partea lor pe tot parcursul vieții

Pentru fiecare persoană în parte norocul poate să ia foarte multe forme. Nu există o definiție universal valabilă pentru „succes” sau pentru „noroc”. Pentru unii dintre noi, acest lucru poate presupune împlinire pe plan personal, în viața familială sau de cuplu. Pentru alte persoane succesul se poate concretiza în sumele pe care le vedem în cont, în timp ce pentru alții, succesul ar însemna să poți să îți urmezi pasiunea. Succesul este un concept cât se poate de subiectiv, însă zodia în care ne-am născut ne poate oferi câteva detalii despre ce ar putea să însemne succesul pentru noi, care sunt punctele noastre tari și cum putem să le potențăm.

Citește și: Trei zodii care vor prospera în luna mai. Se vor bucura de reuşite pe mai multe planuri

Cu toate că cei mai mulți dintre noi ținem cont doar de zodia în care se afle Soarele, este important să știm că în harta natală fiecare planetă se află într-o anumită zodie, iar acest lucru influențează mai mult aspecte ale vieții noastre. De exemplu, Jupiter este responsabil de norocul nostru și de averea pe care o putem aduna. De asemenea, această planetă guvernează abundența, iar în funcție de zodia în care se situează, ne putem da seama în ce aspect al vieții noastre ne putem bucura de abundență.

Nodul Nord este un alt aspect extrem de important din harta noastră natală, mai ales când vine vorba de destin, carieră și chemare personală. De exemplu, plasarea Nodului Nord în casa a zecea este un semn clar al faptului că ești predestinat să ai noroc în carieră.

Care sunt zodiile cărora le surâde norocul

Berbec

Nativii Berbec deschid anul din punct de vedere zodiacal, ceea ce înseamnă că energia și forța sunt principalele caracteristici ale acestei zodii. Tocmai pentru că dispun de aceste calități, norocul pare să fie de partea lor de fiecare dată. Chiar și în momentele în care pare că lucrurile nu se leagă, nativii reușesc să își găsească portițe și pârghii. Cu alte cuvinte, putem spune că sunt genul de persoane care „își fac norocul cu mâna lor” însă acest lucru nu înseamnă că nu beneficiază și de protecția Universului.

Scorpion

Scorpionii au o intuiție cu totul aparte. Parcă simt exact momentele în care trebuie să acționeze și să meargă în anumite direcții. Acești nativi simt exact care este direcția „valului” și merg la țintă. Acest lucru îi ajută să își împlinească scopurile, indiferent de ce sector al vieții vorbim. Cu alte cuvinte îi putem considera norocoși, în special dacă plecă de la premisa că până la urmă „Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă în traistă”. Scorpionii simt că „trenul” destinului lor a ajuns în stație și se urcă în el fără ezitare.

Fecioara

Fecioarele sunt ființe extrem de analitice. Nu le scapă niciun detaliu și au capacitatea de a vedea atât imaginea de ansamblu, cât și defalcat în detalii. Din acest motiv au capacitatea de a alege, conștient sau nu, drumul care le servește și de a se apleca asupra direcțiilor potrivite. Dacă tragem linie la finalul zilei, acești nativi se văd cu sacii în căruță, iar scopurile lor sunt atinse. Au personalități de fier, care nu se lasă pe tânjeală. Așadar, norocul va fi de partea lor, orice s-ar întâmpla.

Citește și: Mercur retrograd afectează din plin patru zodii. Lista pe care nu vrea nimeni să fie