Mercur retrograd afectează din plin patru zodii. Lista pe care nu vrea nimeni să fie

Aceste evenimente cosmice cu siguranță nu sunt preferatele pasionaților de astrologie, dar sunt un moment pentru a face o pauză, a reflecta și a reconsidera cum să avansezi cu obiectivele tale actuale

27 apr. 2023, 00:48
Mercur retrograd afectează din plin patru zodii. Lista pe care nu vrea nimeni să fie

MERCUR RETROGRAD!  Acum că primăvara a inverzit pe deplin, probabil că lumea ta este plină de noi eforturi, idei și planuri care iti cer tot timpul și energia. Începutul noului an astrologic marchează un moment pentru a oferi cele mai oportune ambiții si cea mai bună șansă, dar pe măsură ce sezonul Taurului se desfășoară, vei fi invitat să-ți consolidezi în mod intenționat unele dintre eforturile pe care le-ai depus în timpul sezonului Berbec. De fapt, nu numai Soarele este în această zodie fixă de Pământ fix pe 20 aprilie. Din următoarea zi, Mercur și-a început retrogradul în Taur, punând mai mult accent pe necesitatea de a planifica în mod constant următorii pași. Pe măsură ce planeta comunicării retrogradeaza prin cosmos, toată lumea va fi afectată. Dar doar patru zodii pot spune că Mercur retrograd, din primăvara 2023, le lovește din plin.

Aceste evenimente cosmice cu siguranță nu sunt preferatele pasionaților de astrologie, dar sunt un moment pentru a face o pauză, a reflecta și a reconsidera cum să avansezi cu obiectivele tale actuale. Cei care vor fi mai afectați de acest retrograd — zodii fixe — sunt deja foarte familiarizați cu dorința de a menține stabilitatea și efortul consistent, așa că perioada de trei săptămâni pe care Mercur o va petrece retrogradând printr-o zodie fixa va aduce unele schimbări vitale fiecăruia.

Cum te lovește norocul în funcție de zodie. În ce fel este afectat fiecare nativ în parte de energiile astrale

Taur (20 aprilie-21 mai)
Dacă cineva se va simți atât de retrograd, ești tu, dragă Taur. Pe măsură ce Mercur își incepe pașii prin prima ta casă începând cu 21 aprilie, vei redefini modurile în care îți exprimi gândurile, opiniile și ideile. Ai tendința de a menține o mentalitate destul de consecventă, dar acest retrograd te invită să reconsideri modul în care îți împărtășești perspectivele cu lumea. Acesta va fi, de asemenea, un moment pentru a reevalua modul în care apari fizic, un alt domeniu în care nu ești la fel de rapid să accepti schimbarea. Simte-te liber să ieși puțin din zona de confort – vei fi bucuros că ai făcut-o.

Horoscop mai 2023. Zodiile care vor primi veşti fabuloase, vor avea magnet pentru bani, noroc în dragoste şi în succes în carieră

Leu (21 iulie-22 august)
Pe 21 aprilie, Mercur va sta retrograd în Taur, aducând reevaluări importante carierei și eforturilor tale profesionale. Ai tendința de a-ți vedea munca printr-o lentilă foarte consistentă, dar acest retrograd te invită să încerci lucruri noi și să gândești în afara cutiei. Simte-te liber să te întorci la tabla de desen de câte ori este nevoie, dragă Leu. Este în regulă să te răzgândești. Până la sfârșitul acestui tranzit, vei fi bucuros că ai acordat ceva timp suplimentar pentru a-ti revizui planurile înainte de a le afișa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.