Care sunt zodiile care nu pot fi niciodată împreună. Lidia Fecioru are răspunsurile

Ni s-a întâmplat de foarte multe ori să ne gândim atunci când ne place de cineva și vrem să formăm un cuplu cu respectiva persoană, dacă suntem compatibili sau nu. Lidia Fecioru ne spune care sunt zodiile care nu ar trebui să fie niciodată împreună.

11 nov. 2022, 23:38
Care sunt zodiile care nu pot fi niciodată împreună. Lidia Fecioru are răspunsurile

Ni s-a întâmplat de foarte multe ori să ne gândim atunci când ne place de cineva și vrem să formăm un cuplu cu respectiva persoană, dacă suntem compatibili sau nu. Lidia Fecioru a explicat în cadrul emisiunii ,,Adevăruri ascunse” de ce unele zodii nu se potrivesc absolut deloc.

Zodiile care nu pot fi niciodată împreună

De cele mai multe ori nici nu ne dăm seama  atunci când nu ne potrivim cu cineva că de fapt semnele noastre zodiacale se repsing. Mai jos vă arătăm ce pereche de zodii nu fac echipă bună pe plan sentimental.

Gemeni și Capricornii. Chiar dacă aceste semne zodiacale are putea locui în aceeași casă, nativii din zodia Gemeni se plictisesc foarte repede, în timp ce Capricornii vor stabilitate. Mai mult, Capricornii sunt familiști convinși, în timp ce Gemenii vor să se distreze cât mai mult.

Rac și Vărsător. Nici aceste două zodii par că fac echipă bună pe plan sentimental. În timp ce racii sunt familiști convinși, vărsătorii sunt mereu puși pe distracție. Racul este de asemenea foarte posesiv, în timp ce Vărsătorul este opusul, lucru care face ca o posibilă combinație între ei să fie letală.

O altă perechie de zodie care nu pot fi niciodată împreună este formată din nativii din zodia fecioară și cei din zodia leu. Leul nu face niciodată vreun compromis, este mândru, în timp ce fecioarele sunt mai tipicare . Diferența dintre cele două este că fecioarele pot să se modeleze ușor, în timp ce cu un leu e mult mai greu acest lucru.

Ultima pereche de zodii care nu fac casă bună împreună este formată din nativii din zodia scorpion și cei din zodia berbec. Cei doi nu au nimic în comun. Unul este zodie de foc, iar cealaltă de apă. Contrastele între cele două sunt mult prea mari și niciodată nu vor ajunge la un numitor comun.

Citește și:Senatorul PNL Toma Petcu îi pune la punct pe social-democrați: „Unii colegi nu au aflat că nu mai sunt în opoziție, ci la guvernare”

Citește și: Volodimir Zelenski, prima reacție după plecarea rușilor din Herson: „Este o zi istorică. Eliminăm deja simbolurile rusești!”