Care sunt zodiile ce preferă singurătatea! Mihai Voropchievici a pus punctul pe i: ”El este cel mai dificil dintre toți”

Fiecare om are momente când simte nevoia să fie singur, însă puțini s-ar fi gândit că astfel de stări pot fi influențate de zodia în care s-au născut. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit că sunt câțiva nativi ce preferă să petreacă mai mult timp în propria companie, decât în prezența altor persoane.

09 mart. 2024, 22:11
Care sunt zodiile ce preferă singurătatea! Mihai Voropchievici a pus punctul pe i: ”El este cel mai dificil dintre toți”
Care sunt zodiile ce preferă singurătatea! Mihai Voropchievici a pus punctul pe i

Care sunt zodiile ce preferă singurătatea! Mihai Voropchievici a făcut, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antea3CNN, un top al zodiilor care preferă să stea mai mult singure decât lângă cei dragi.

Citește și Horoscop Mihai Voropchievici 11-17 martie 2024. Cine sunt nativii care au câștigat la loteria astrelor și se vor umple de bani

Care sunt zodiile ce preferă singurătatea!

1.Scorpion

E cea mai complicată zodie, cel mai dificil dintre toți din zodiac, pentru că nu știi ce vrea el cu adevărat sau ce gândește. Preferă să fie singur și să nu dea socoteală nimănui, chiar dacă are o familie numeroasă și destul de mulți prieteni. Scorpionul e recunoscut printre cei mai singuratici din zodiac. Nu caută niciodată o viață socială, nu-i plac anturajele zgomotoase, prietenii de obicei îl caută pe el, dar niciodată nu îl caută prieteni.

Scorpionul preferă singurătatea și se implică în tot felul de activități de unul singur în care nu suportă amestecul altora, se poate refugia în lectură, jocuri online, poate să facă jocuri individuale. Este un gânditor, șahist extraordinar. Nici la serviciu nu este un bun coechipier, pentru că în realitate lui nu-i pasă de ceilalți, își urmărește propriile interese și va încerca să iasă singur din toate situațiile.

2. Fecioară

Nu este un singuratic, dar nici nu are nevoie de oameni, este pe la mijloc. Este un individ inteligent, descurcăreț, care nu are nevoie de nimeni, se descurcă singur, ia decizii singur, nu contează cât de mult greșește. De obicei nu greșește, ba chiar va da sfaturi altora, dar el nu va ține cont de opiniile celor din jur. Chiar dacă atrage prietenii ca un magnet, nativul nu-și face prieteni prea mulți și nu suportă ideea de a depinde de cineva. În dragoste, e rațional și nu va rămâne niciodată dependent emoțional de un partener.

3. Capricorn

Este cea mai antisocială. Poate sta în același rând cu Scorpionul, este un antisocial prin definiție. Oamenii îl obosesc și încep să-l enerveze de la o vârstă. E genul de om care se descurcă mult mai bine singur, e un lider înnăscut și nu suportă să-i calce cineva înainte. Dacă are o familie numeroasă, trăiește retras și nu împarte cu nimeni activitățile lui preferate. Dacă tu te uiți la televizor, el pleacă în altă cameră.

Citește și Zodiile norocoase din 2024. Top 5 semne care au binecuvântarea astrelor, câştigă „o gălăgie” de bani şi sunt iubiţi de toată lumea