Carele lui Mazăre, abandonate şi lăsate în paragină VIDEO

Mândria fostului primar al Constanţei, în paragină. Carele alegorice cu care Radu Mazăre făcea spectacol în fiecare vară s-au transformat în ... depozite de gunoaie. Cum anul acesta niciun club nu s-a mai interesat să organizeze defilări, vehiculele pe care altădată dansau de zor liceene îmbrăcate sumar au fost abandonate.

10 sept. 2016, 07:45
Carele lui Mazăre, abandonate şi lăsate în paragină VIDEO

În vara lui 2011, Radu Mazăre dădea drumul la distracţie în Mamaia. Printr-o hotărâre de Consiliu Local, toţi patronii de cluburi erau obligaţi să aibă care alegorice şi să participe cu ele la defilările săptămânale.

Sub pretextul promovării staţiunii Mamaia, fostul edil participa activ la spectacole şi se costuma în personaje care mai de care. De la regele francez Ludovic al XIV-lea şi faraonul Ramses până la Suleyman Magnificul, regele babilonian Nabucodonosor sau chiar părintele imperiului roman, Iulius Cezar.

Vremurile în care primarul Constanţei se cocoţa în fruntea carelor alegorice pentru a da startul distracţiei au trecut însă. Maşinile odată pline cu tinere sumar îmbrăcate sunt acum abandonate şi lăsate în paragină.

Şi cum niciunul dintre cluburi nu s-a mai arătat doritor să organizeze defilări, carele ruinate zac acum între hotelurile din staţiune și au devenit depozite de gunoaie.