Cariera unui celebru designer a fost un accident. Ce voia să devină în copilărie

Celebrul designer al casei Chanel Karl Lagerfeld a declarat că a ajuns să-şi construiască o carieră în lumea modei în mod accidental, el având o altă pasiune în copilărie.

RomaniaTV.net
06 aug. 2012, 19:30
Cariera unui celebru designer a fost un accident. Ce voia să devină în copilărie

„În copilărie, voiam să devin artist de benzi desenate. La modă am ajuns accidental”, a spus Lagerfeld.

El a mai povestit că realizează şi în prezent benzi desenate, folosind farduri, ca hobby.

Designerul a declarat că îi place să-şi petreacă timpul acasă mai mult decât oricând, cu mult iubita lui pisică Choupette, de 10 luni. „Ador pisica aceasta. N-am văzut niciodată ceva mai fumos”, a mărturisit el.

Despre colaborarea cu H&M, pe care a dezvăluit-o recent, Lagerfeld a spus că este de-acum mai deschis ideii de a-şi pune numele pe articole mai accesibile ca preţ. „Se pare că sunt foarte popular în rândul publicului, aşa că publicul ar trebui să aibă posibilitatea să le cumpere (hainele create de el, n.r.), fără a fi groaznic de scumpe”, a mai spus designerul.

Karl Lagerfeld, în vârstă de 78 de ani, este unul dintre cei mai importanţi creatori de modă ai sfârşitului de secol al XX-lea. A colaborat cu mai multe case de modă, printre care Chanel, la care în prezent este designer principal, dar şi Chloé şi Fendi, unde este director de creaţie.


loading...
Partenerii noștri