Carl Froch, KO ŞOCANT în revanşa cu George Groves VIDEO

Carl Froch şi-a păstrat centurile de campion mondial la categoria super mijlocie în versiunile IBF și WBA, după ce l-a învins din nou pe George Groves, sâmbătă noaptea, cu un KO devastator în repriza a opta a main event-ului galei de la Londra.

RomaniaTV.net
01 iun. 2014, 05:14
Carl Froch, KO ŞOCANT în revanşa cu George Groves VIDEO

Carl Froch şi George Groves au boxat în faţa a 80.000 de oameni prezenţi în tribunele stadionului Wembley la meciul supranumit de englezi „Revanșa secolului”. La o jumătate de an de la precedenta întâlnire, Froch i-a acordat revanșa lui Groves. În noiembrie 2013, Groves a contestat decizia arbitrului de a opri întâlnirea în runda a 9-a, ca urmare a unui atac mai consistent al lui Froch, anunţă Digi Sport.

VIDEO: KO-ul reușit de Froch în fața lui Groves

Meciul de pe Wembley s-a terminat în repriza a opta: după un un-doi fulgerător, Froch a reușit un croșeu de dreapta la bărbie care l-a trimis pe Groves la podea!

La aproape 37 de ani, Carl Froch rămâne dublu campion mondial al categoriei super-mijlocii, în versiunile IBF (centură cucerită pe 26 mai 2012 la Nottingham, în fața lui Lucian Bute, după un knock-out tehnic reușit în repriza a cincea) și WBA (centură câștigată pe 25 mai 2013 la Londra, după ce l-a învins pe danezul Mikkel Kessler a puncte, după 12 reprize).