Carla Bruni Sarkozy va lansa un nou album în primăvara lui 2013

Carla Bruni-Sarkozy a vorbit, într-un interviu pentru ediţia de joi a revistei Elle, despre revenirea soţului ei în politică, dar şi despre lansarea unui nou album în primăvară, care va conţine un cântec pentru fostul preşedinte francez.

RomaniaTV.net
25 oct. 2012, 08:35
Carla Bruni Sarkozy va lansa un nou album în primăvara lui 2013

Potrivit soţiei lui Nicolas Sarkozy, această revenire, foarte adesea evocată de presă, „nu are nimic a face cu realitatea”.

Revenirea sa mi se pare improbabilă, în pofida faptului că nu sunt o expertă în viaţa politică. El va vedea, francezii vor vedea„, a adăugat ea.

Elogiindu-l pe soţul ei, Carla Bruni-Sarkozy s-a declarat „stupefiată în continuare de faptul că francezii s-au despărţit de el, de viziunea, curajul, umanitatea sa, de o inteligenţă şi o voinţă ca ale sale”.

Fosta Primă Doamnă apreciază, în plus, că „este mai simplu să fii soţia legitimă a şefului statului decât partenera sa”, referindu-se la Valérie Trierweiler, partenera lui François Hollande, pe a cărui situaţie o consideră „un pic confuză”.

„Vorbesc doar despre experienţa mea, dar mi se pare că este mai simplu să fii soţia legitimă a şefului statului decât partenera sa”, a declarat Carla Bruni-Sarkozy.

„Preşedinţia Republicii este un loc oficial care implică situaţii oficiale. Poate că mă înşel, iar opţiunea lor este modernă, dar în ceea ce mă priveşte am simţit o adevărată relaxare a îngrijorării generale faţă de mine atunci când m-am căsătorit cu Nicolas”, a adăugat ea.

„Cred că situaţia sa este un pic confuză, iar acest lucru nu este recomandat la acest nivel în stat”, a continuat ea.

Carla Bruni-Sarkozy a anunţat totodată că îşi va lansa al patrulea album „în primăvara” lui 2013.

Acest nou album nu a fost inspirat de anii în care a locuit la Palatul Elysée, precizează ea.

„Pentru a scrie despre un subiect, este necesar puţin timp, pentru a digera. Va conţine doar un cântec pentru soţul meu”, precizează soţia fostului preşedinte francez.

Cântăreaţă şi fost fotomodel, debutantă în cinema cu pelicula „Midnight in Paris” a lui Woody Allen, ea mai spune că i-ar „plăcea foate mult să joace teatru cândva sau să scrie ceva care să se joace pe scenă”.

Carla Bruni-Sarkozy nu a mai lansat niciun album personal de la cel intitulat „Comme si de rien n’était”, în 2008.