Carla’s Dreams despre secretul identităţii: „Ne-am gândit la riscul de a fi demascaţi, avem un plan B pentru acest caz”

Înainte ca secretul trupei Carla's Dream să fie desconspirat de presa din Rusia, fiind surprinşi de paparazzi.ru în Moscova fără nicio urmă de vopsea sau machiaj, băieţii au declarat că sunt pregătiţi pentru un astfel de incident.

RomaniaTV.net
07 sept. 2016, 08:52
Carla’s Dreams despre secretul identităţii: „Ne-am gândit la riscul de a fi demascaţi, avem un plan B pentru acest caz”

Într-un interviu recent pentru strahit.ru, solistul Carla’s Dreams a vorbit despre decizia de a-şi păstra anonimatul. Acesta a dezvălut cum reuşesc să râmână incognito. 

„Există o logistică. Rezervăm camere în două hoteluri, dar şi un apartament pe care îl închiriem şi în care ne facem machiajul. Toţi paşii sunt bine-gândiţi şi căutăm ieşiri mai puţin evidente. Acum în Rusia riscul este extrem de mic, aici încă lumea nu ne prea cunoaşte. Dacă am fi fost în România, am fi stârnit un interes mai mare.”, a spus solistul trupei Carla’s Dreams, potrivit perfecte.md.

Întrebaţi fiind ce ar face dacă vor fi demascaţi, iată care a fost răspunsul: „Desigur, nu este exclus că asta ar putea să se întâmple. Ne-am gândit la asta şi deja avem câteva idei, ce putem face în aşa caz. Dar nu vom vorbi despre asta, pentru că ce fel de plan B ar fi acesta?”

„Lucrăm incognito mai mult de patru ani, am lansat patru albume. Până când nu avem scopul să ne afişăm identitatea. Sperăm că publicul şi reprezentanţii mass-media din Rusia vor fi înţelegători. Pur şi simplu ne este mai confortabil să lucrăm astfel. În România şi Moldova au încercat să pornească zvonuri despre noi şi să vorbească despre cine s-ar ascunde sub masca. Pentru noi, cel mai uimitor a fost reacţia publicului, care a boicotat astfel de ştiri. Ei singuri spun că nu vor să cunoască asta. Sper că aşa va fi şi aici. Cel puţin, noi vom face tot posibilul să fie aşa. Eu înţeleg că cei care îşi doresc foarte mult să afle, vor află totul. Asta este problematic, dar, în principiu, este realizabil”, scrie perfecte.md.

Citeşte şi Membrii formaţiei Carla’s Dreams, DEMASCAŢI DE RUŞI. Primarul oraşului Chişinău, reacţie dură: I-aţi scuipat în suflet