Carla Tompea este noul director al postului public de televiziune TVR 1. Cine este sora mai mare Teodorei Tompea de la Digi24

Carla Tompea este noul director al postul public de televiziune TVR 1. Sora mai mare a Teodorei Tompea de la Digi24 are o experiență de peste 20 de ani la TVR și de-a lungul timpului a ocupat diverse funcții de conducere.

18 oct. 2022, 14:06
Carla Tompea este noul director al postului public de televiziune TVR 1. Cine este sora mai mare Teodorei Tompea de la Digi24

Carla Tompea este oficial noul director al postului public de televiziune TVR 1, după ce la sfârșitul lunii septembrie Ana Maria Modâlcă și-a dat demisia din funcție.

Citește și Cutremur la TVR 1: şefa postului şi-a dat demisia! A rezistat în funcţie doar 7 luni

Ana Maria Modâlcă a fost numită în poziţia de director al principalului canal public în primăvara acestui an, acum în locul ei a fost numită Carla Tompea care este sora mai mare a cunoscutei prezentatoare de la Digi24, Teodora Tompea.

Din 2016, Carla Tompea a ocupat funcția director TVR 2, asta până când Ana Maria Modălcă a fost pusă în fruntea TVR 1. Atunci, Ruxandra Ţuchel, care conducea la acea dată TVR 1, a trecut la TVR 2, iar Tompea a rămas pe poziţia de director de programe al TV, funcție pe care o va păstra în continuare.

Carla Tompea are o experiență de peste 20 de ani în TVR. ea și-a început cariera în orașul său natal la TVR Iași.

Ea a fost redactor-şef la Redacţia Ştiri TVR Iaşi, unde a lucrat, aprope zece ani, ca reporter, redactor şi realizator TV.

În perioada  2011 şi 2013, carla Tompea a ocupat funcția de Director TVR Info, după care timp de doi ani a fost producător Delegat Direcţia programe.

Din 2015, sora Teodorei Tompea este director de Programe TVR.

Surorile Carla și Teodora Tompea sunt fiicele profesorului universitar Doru Tompea de la Universitatea ”Petre Andrei” din Iași.

Citește și Scandalos! Cum a ajuns ospătarul Laurențiu Ciocăzanu să ocupe fără concurs șefia știrilor TVR! A fost numit direct pe funcție fără nicio evaluare! Scuzele penibile prin care a refuzat mai bine de o lună să dea vreo explicație