Carla’s Dreams, jurat la Pro TV! La ce emisiune va apărea artistul

Carla’s Dreams va fi jurat la Pro TV. Fanii artistului au fost extrem surprinşi când au aflat că nu mai face parte din echipa show-ului X-Factor, de la Antena 1. Acum, va juriza o emisiune la trustul concurent, Pro TV.

07 iun. 2021, 09:30
Carla’s Dreams, jurat la Pro TV! La ce emisiune va apărea artistul
Carla’s Dreams va juriza o emisiunea la Pro TV

Carla’s Dreams, jurat la Pro TV, după ce a fost în emisiunea X-Factor difuzată la Antena 1. Artistul va apărea în cadrul show-ului SuperStar România, care va fi difuzat din toamnă.

În cadrul emisiunii, românii pot veni să-și arate talentul muzical și vor fi criticați sau admirați de cei patru jurați. Juriul este format din patru vedete extrem de îndrăgite de români, precum: Carla’s Dreams, Smiley, Raluka și Marius Moga, potrivit Pro TV.

Carla’s Dreams, jurat la Pro TV

Deși Pro TV a anunțat acest show din luna februarie, filmările producției de abia au început. PRO TV va aduce în România “Idol”, formatul fenomen global, urmărit de peste 500 milioane de telespectatori, în toată lumea. La noi se va difuza sub denumirea “SuperStar România”. Show-ul a fost lansat în Marea Britanie, în 2001, şi de atunci a fost adaptat în peste 55 de ţări.

Citeşte şi: Surpriză la Antena 1. Show-ul X- Factor revine pe micile ecrane după un sezon de pauză. Ce schimbări au fost anunţate

În SUA, “American Idol” se difuzează din 2002, iar pe la masa juriului au trecut staruri precum Paula Abdul, Simon Cowell, Randy Jackson, Kara DioGuardi, Ellen DeGeneres, Jennifer Lopez, Steven Tyler, Mariah Carey, Nicki Minaj, Keith Urban, Harry Connick Jr., Luke Bryan, Katy Perry, Lionel Richie.

Mai mulți concurenți au devenit celebri după ce au câștigat concursul sau au trecut pe acolo, iar dintre ei îi amintim pe Kelly Clarkson, câștigătoarea sezonului unu și Carrie Underwood, câștigătoarea sezonului patru. Alți câștigători au fost Adam Lambert, Jordin Sparks, Kris Allen, Ruben Studdard, David Cook.

Horia Brenciu şi Carla’s Dreams, înlocuiţi la X Factor

Ultimul sezon „X-Factor” a avut anumite schimbări atât la masa juriului, cât şi schimbări legate de prezentatori şi audiţii. Juriul a fost compus din Delia, Ştefan Bănică, Loredana Groza şi Florin Ristei, iar Răzvan şi Dani s-au întors la cârma emisiunii ca prezentatori. Carla`s Dreams şi Horia Brenciu nu au mai apărut în emisiune. De asemenea, nici Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin, vechii prezentatori.