Surpriză la Antena 1. Show-ul X- Factor revine pe micile ecrane după un sezon de pauză. Ce schimbări au fost anunţate

Antena 1 a pregătit o surpriză pentru telespectatori, readuce pe micile ecrane show-ul de talente X- Factor, după un sezon de pauză. Însă, au fost anunţate unele schimbări în ceea ce priveşte castingul pentru sezonul cu numărul nouă

RomaniaTV.net
10 iun. 2020, 07:18
Surpriză la Antena 1. Show-ul X- Factor revine pe micile ecrane după un sezon de pauză. Ce schimbări au fost anunţate

Una dintre modificări este că audițiile vor fi „doar în București, nu și în alte orașe”, după cum spun reprezentanții postului. Cel mai probabil show-ul ar urma să fie difuzat din toamnă, potrivit Paginademedia.ro.

Show-ul Antenei 1 nu s-a mai făcut în toamna lui 2019, când postul a renunțat la emisiune. Reprezentanții postului au spus la vremea respectivă că dețin în continuare contractul de licență pentru show, dar că au decis să ia „o pauză”.

Citeşte şi: Delia şi soţul ei, Răzvan Munteanu, 10 ani de relaţie şi 8 de căsnicie. Care este secretul: „Am avut o perioadă de linişte”

Cel mai probabil schimbările nu se vor opri aici. Ultimul juriu a fost format din Horia Brenciu, Delia, Ștefan Bănică și Carla’s Dreams. Brenciu s-a întors însă, în iunie 2019, la Pro TV, la Vocea României (unde fusese înainte de X-Factor). De asemenea, Ștefan Bănică a rămas în trust, dar ca jurat la Next Star (emisiunea lui Dan Negru). 

O româncă a uimit juriul de la „Britanicii au talent” şi l-a sărutat pe cel mai cunoscut jurat

Cunoscutul jurat de la „Britanicii au talent” și „X Factor”, Simon Cowell, și-a uimit fanii zilele trecute, după ce a sărutat o cântăreață de origine română, care a declarat că ar vrea să întrețină relații sexuale cu el.

Simon, care și-a pus în pericol relația cu Lauren Silverman a sărutat-o pe românca Lili Davies, în vârstă de 68 de ani, după ce aceasta a dezvăluit ce simte pentru jurat, transmite Mirror, citat de Stirileprotv.ro. În urma momentului său, Lili a primit patru voturi de „Da” și i-a cerut lui Simon să o sărute.

Un alt jurat și-a pierdut cumpătul și i-a cerut femeii să se îndepărteze de Simon și să părăsească scena.

Gălățeanca Lili Davies a făcut parte din show-ul de muzică „Cântă acum cu mine” de pe Pro TV.

Citeşte şi: Momente de groază pentru Delia la primul concert în aer liber. Scena A LUAT FOC

În România, Lili a lucrat ca profesoară de română și engleză, iar în Marea Britanie, ca translator pentru poliție. Marea sa pasiune, muzica, a câștigat, așa că Lili și-a îndreptat toată energia către acest drum.

A devenit cunoscută în puburile din cartierul londonez Soho, unde cânta sub numele Magic Betty, pentru ca mai apoi să ajungă la varianta englezească a show-ului „Cântă acum cu mine”, unde s-a apropiat de Geri Halliwell de la Spice Girls. Geri chiar a spus despre colega ei de juriu: „Mereu o pun pe Lili lângă mine. Este ca Regina Mamă. Este foarte inteligentă și are o inimă bună”.