Carmen Bejan, medicinista criminală, trece prin momente grele în închisoare

Condamnata la 20 de ani de inchisoare pentru ca a ucis un barbat, studenta la medicina Carmen Bejan este bantuita de spiritul fetitei ei, care a murit la nastere. Impreuna cu sotul ei, vor sa faca un gest incredibil in memoria ei!

11 oct. 2014, 19:42
Carmen Bejan, medicinista criminală, trece prin momente grele în închisoare

Autoarea uneia dintre cele mai sadice crime din ultimii zece ani, Carmen Bejan, fosta studenta la Facultatea de Medicina, s-a resemnat cu privire la pedeapsa primita pentru crima comisa, respectiv 20 de ani, insa un singur gand o mai bantuie acum: nu fapta pe care a comis-o, ci moartea fetitei ei, exact la nastere.

Singurul om care a ramas alaturi de ea a fost sotul ei, Claudiu Satran, care a razbit, dupa mai mult timp, sa-si gaseasca de lucru si sa-i indeplineasca cel mai mare vis a lui Carmen in acest moment.

Carmen Bejan, studenta criminală, admirată pe o reţea de socializare

“Salariul pe care il castig ca sofer este undeva la 1.000 de euro. Acum imi permit sa platesc si chiria si sa-i duc pachete si lui Carmen. Cel mai mare vis al nostru acum, dupa ce am vorbit cu sotia mea, este sa-i refacem mormantul fetitei noastre. Pentru ca acum intr-un sfarsit avem bani, vrem sa mai strangem cativa si sa aducem un mester din Ungaria care sa-i faca cavou din marmura alba si ingerasi din piatra. Si acum mormantul este ingrijit si plin de flori. Nu vrem sa mai facem copii!”, a spus Claudiu Satran, sotul studentei inchise pentru crima. 

Citeşte mai mult pe cancan.ro

Citeşte şi

Decizie NEAŞTEPTATĂ pentru studenta criminală de la medicină. Carmen Bejan a primit o nouă şansă