Decizie NEAŞTEPTATĂ pentru studenta criminală de la medicină. Carmen Bejan a primit o nouă şansă

Carmen Bejan, tânăra care a omorât şi tranşat un bulibaşă împreună cu iubitul ei într-un cămin studenţesc din Timişoara, a primit o pedeapsă mai blândă şi chiar munceşte. Fosta studentă, închisă pentru 20 de ani, părăseşte zilnic celula pentru 8 ore ca să lucreze într-o croitorie.

RomaniaTV.net
18 mart. 2014, 10:39
Decizie NEAŞTEPTATĂ pentru studenta criminală de la medicină. Carmen Bejan a primit o nouă şansă

Carmen Bejan beneficiază de schimbarea regimului de detenţie. Reprezentaţii penitenciarului au declarat că studenta de la medicină, care a omorât şi tranşat un bărbat de 65 de ani, a fost mutată din regimul de maximă siguranţă în cel închis. Potrivit România TV, datorită comportamentului exemplar, fata are acum numeroase facilităţi. Ea şi-a găsit un loc de muncă la o croitorie unde lucrează opt ore. Soţul ei spune că îi place foarte tare ce face şia stfel timpul trece mult mai repede.

Carmen Bejan, criminala de la Medicinpă, a rămas gravidă în puşcărie. Aceasta a născut o fetiţă, care a murit din cauza malformaţiilor. Ea s-a căsătorit în închisoare cu un traficant de droguri, care acum este liber.

În vara anului 2009, cadavrul tranşat al unui bărbat a fost găsit într-o maşină aflată în faţa unui cămin studenţesc din Timişoara. Sergiu Florea şi Carmen Bejan, pe atunci în vârstă de 20 de ani, şi studenţi la Universitatea de Medicină din Timişoara, au fost arestaţi în 2 august 2009.

Sergiu Florea şi Carmen Bejan au fost trimişi în judecată, în luna noiembrie 2009, pentru omor deosebit de grav şi profanare de morminte, ultima încadrare făcând referire la faptul că cei doi l-au tranşat pe bărbatul pe care l-au ucis. În iunie 2011, instanţa supremă i-a condamnat definitiv pe Carmen Bejan şi Sergiu Florea la 20 de ani de închisoare cu executare.

Citeşte şi: Carmen Bejan, studenta criminală, admirată pe o reţea de socializare