Carmen Bejan, studenta care a ucis un om, acuză: „Mi-au omorat copilul!”

Florin Kovacs, fostul avocat al lui Carmen Bejan, studenta de la medicină care a omorât un om, vine cu acuzaţii grave. Acesta spune că studenta criminală a pierdut copilul în urmă cu trei ani din cauza tratamentelor inumane la care a fost supusă în puşcărie.    

28 aug. 2015, 14:51
Carmen Bejan, studenta care a ucis un om, acuză: „Mi-au omorat copilul!”

Florin Kovacs susţine că femeia a fost supusa la tratamente inumane în cele noua luni de sarcina in penitenciar. Carmen Bejan a nascut la Spitalul Universitar din Capitală dupa care a fost dusa imediat la Penitenciarul Rahova.

„Am apreciat ca prin refuzul de a i se permite sa nasca in afara sistemului penitenciar, implicit a fost supusa la tratamente inumane si degradante, sanctionate de articolul 2 si 3 din CEDO, cu atat mai mult cu cat fatul nu a avut nici o sansa de supravietuire intr-un spital penitenciar”, a declarat in exclusivitate pentru CANCAN.ro, Florin Kovacs.

Citeste si: Studenta de la medicină, care a tranşat un bărbat cu iubitul ei, ameninţată cu moartea. „Vor fi şi ei morţi”

Fosta studenta de la medicina a îngrozit o ţară întreagă în 2009 când, a omorât şi tranşat un om împreună cu iubitul său de atunci, Sergiu Florea. 

 Tânăra a rămas însărcinată în timp ce se afla după gratii şi chiar dacă medicii i-au spus că urmează să nască un copil cu malformaţii, aceasta a refuzat să facă un avort, în speranţa că va fi eliberată.

Soţul criminalei de la medicină, Claudiu Satran a decis sa dea in judecata autoritatile. „Ceea ce i s-a intamplat sotiei mele, dupa ce ea s-a plans ca nu are conditii in penitenciar, nu va ramane nepedepsit. Plange intruna, e cu psihicul la pamant. Nu are voie sa mai faca un copil doi ani”, a declarat, Satran, in urma cu trei ani.