Carmen Brumă: 5 reguli pentru a nu te îngrăşa de sărbători

Cunoscută pentru stilul de viaţă sănătos pe care îl are, Carmen Brumă deţine secretul dacă nu vrei să te îngraşi de sărbători. Vedeta spune că trebuie urmate cinci reguli destul de simple, dacă nu vrem să avem surprize neplăcute odată cu intrarea în noul an.

08 dec. 2020, 12:38
Carmen Brumă: 5 reguli pentru a nu te îngrăşa de sărbători

Carmen Brumă spune că, pe lângă cantitatea pe care o mâncăm, este foarte important şi ce anume alegem, dar şi momentul zilei pentru diferite alimente.

Citeşte şi: Carmen Brumă a pozat dezbrăcată la munte. Cât de sexy este soţia lui Mircea Badea FOTO

Carmen Brumă: 5 reguli pentru a nu te îngrăşa

1. Momentul zilei în care mâncați alimente grase: șorici, tobă, caltaboș, cârnați, sarmale, cozonac. E bine să se întâmple până în ora 15 pentru că așa îi veți da organismului șansa și timpul necesare pentru a arde caloriile pe care le au aceste alimente și a nu le transforma în grăsime de depozit. Ideal ar fi să faceți și mișcare în tot acest timp.

2. Masa de seară – obligatoriu trebuie să conțină o salată din legume proaspete,de preferat fără ulei. Fibrele și apa dau sațietatea care apare rapid fără ca voi să o concepeți ca o restricție. Ar fi indicat ca masa de seară să fie cu 2-3 ore înainte de momentul în care vă culcați.

3. Fructele proaspete, uscate, oleagionoase (nuci, caju, migdale) se mânâncă în loc de dulce, nu împreună cu dulcele. Nu mâncați cozonac + fructe pentru că veți ajunge la un surplus caloric și vă veți îngrășa. Alimentele sănătoase îngrașă la fel de mult ca cele nesănătoase.

4. Sarmalele – încălziți-le separat într-un vas cu apă astfel ca ele să își lase acolo grăsimea. Nu vă sfătuiesc să le încălziți la cuptorul cu microunde pentru că deteriorează calitate mâncării și nu puteți să mai scăpați de grăsimea din ele. O sarma poate avea 100/150 calorii dacă este gătită cu carne slabă și cu foarte puțin orez și poate ajunge până la 300 calorii dacă este preparată cu carne grasă și cu slănină.

5. Mișcarea – cea mai importantă regulă, chiar și antrenametele din casă. Este sfântă în perioada această, poate face diferența și puteți mânca și lucruri care îngrasă dacă aveți grijă să faceți zilnic mișcare. O masă copioasă venită după un antrenament intens se va depune mai puțin sau chiar deloc.

Carmen Brumă dezvăluie secretul siluetei sale impecabile

Carmen Brumă este una dintre vedetele demne de urmat din mai multe puncte de vedere, dar mai ales din cel al stilului de viaţă. Iubita lui Mircea afişează o siluetă de apreciat şi invidiat, la cei 42 de ani cântăreşte 58 de kilograme şi se menţine la această greutate de câţiva ani.

Citeşte şi: Carmen Brumă a ieşit la plajă pe terasa blocului. Vedeta şi-a etalat corpul lucrat la sală

Secretul este unul cât se poate de simplu, potrivit declaraţiilor sale şi anume disciplina. Antrenoarea respectă de ceva ani aceeaşi metodă, mănâncă sănătos şi face mişcare regulat, iat într-o zi din săptămână, îşi dă voie să mănânce tot ce pofteşte.

Aşa numitul “secret” al siluetei are mai multe ingrediente, dar cel mai important e disciplina. Nu am oscilaţii mari de greutate aşa cum s-a văzut în anii de când mă ştiţi. 1-2 kg, ceea ce e considerat normal. Fac excese, dar controlate şi programate. O dată pe săptămână, de obicei în weekend, îmi dau voie să mănânc tot ce vreau. Iar la mine asta înseamnă dulciuri. În ziua respectivă trebuie să fac obligatoriu sport”, a declarat Carmen Brumă pentru Click.ro.

Vedeta a desluşit şi misterul imaginilor sexy, pe care le postează pe reţelele de socializare şi creează controverse în rândul fanilor. Fotograful este nimeni altul decât tatăl copilului ei, Mircea Badea, despre care spune că este de acord cu tot ceea ce face şi postează ea.