Carmen Brumă a ieşit la plajă pe terasa blocului. Vedeta şi-a etalat corpul lucrat la sală

Carmen Brumă arată din ce în ce mai bine la vârsta de 43 de ani. Când vine vorba de beauty și întreținere, vedeta găsește mereu cele mai bune soluții, chiar dacă este izolată la domiciliu. 

RomaniaTV.net
05 mai 2020, 09:27
Carmen Brumă a ieşit la plajă pe terasa blocului. Vedeta şi-a etalat corpul lucrat la sală

Frumoasa parteneră a lui Mircea Badea și-a etalat corpul bine lucrat la sală într-un costum de baie, chiar pe teresa blocului în care locuiește.

Citește și: Carmen Brumă dezvăluie secretul siluetei sale impecabile. Ce face pentru arăta aşa, la 42 de ani: „Îmi dau voie să mănânc tot ce vreau”

Izolarea nu a lăsat urme pe silueta acestuia, pentru că vedeta știe ce și cât să mănânce pentru a nu se îngrășa. În plus, în ultima vreme, Brumă a îmbrăcat numai ținute extrem de sexy care i-au pus în evidență atât picioarele lungi cât și mijlocul tras prin inel.

Carmen Brumă cântărește 58 de kilograme. Face mult sport și mănâncă sănătos, drept pentru care a lansat o serie de programe care îi poartă numele, destinate femeilor care vor să slăbească și să arate bine. Cariera ei este într-o continuă ascensiune. Pe data de 9 mai frumoasa vedetă împlinește 43 de ani, pe care, la fel, îi va serba deocamdată tot în izolare, acasă.