Carmen Brumă, adevărul despre turmeric. Care este cel mai mare beneficiu al său: „Trebuie să ai grijă”

Carmen Brumă, adevărul despre turmeric. Condimentele sunt extrem de importante pentru organismul nostru, întrucât vin la pachet cu o serie largă de beneficii și avantaje pentru care trebuie să fie consumate.

17 apr. 2024, 22:06
Carmen Brumă, adevărul despre turmeric. Care este cel mai mare beneficiu al său: „Trebuie să ai grijă”
Carmen Brumă, adevărul despre turmeric

Carmen Brumă, adevărul despre turmeric. Condimentele nu doar că oferă arome și gusturi diverse, dar ne ajută să prevenim și anumite probleme de sănătate și să ajutăm corpul să aibă o bună funcționare pe termen lung.

Citește și: Carmen Brumă și-a cumpărat mașină de zeci de mii de euro: „Mi-am făcut un cadou. Doar din munca mea!”

Carmen Brumă, adevărul despre turmeric

Specialista în nutriție a ales să vorbească de această dată despre un anumit condiment pe care trebuie de-acum încolo să-l introduci și tu în bucătăria ta, dacă nu ai făcut-o deja.

Ce trebuie să știi despre turmeric?

1. Cel mai mare beneficu al său este capacitatea sa de a lupta împotriva inflamației din organism, inflamație care este cu multe afecțiuni, bolile cardiovasculare, artrita, diabetul, sindromul metabolic.

2. Ingredientul activ din turmeric se numește curcumină și se găsește într-o concentrație mai mare în suplimente, în comparație cu pudra de turmeric. Când îți alegi un supliment pe bază de curcumină, trebuie să ai grijă ca el să conțină o fomulă care să-i permită absorbția optimă în organism”, a dezvăluit Carmen Brumă pe rețele sociale.

Secretul lui Carmen Brumă pentru o friptură de vită fragedă

Dacă vrei să îți iasă și ție o friptură gătită perfect, care să se topească în gură, ai putea să folosești din trucurile recomandate de Carmen Brumă. Nutriționista a experimentat această rețetă în propria bucătărie iar acum împărtășește cu fanii săi ceea ce știe.

Carmen Brumă știe ce înseamnă un stil de viață sănătos, însă vrea sî împărtășească și cu urmăritorii ei ceea ce practică ea în viața de zi cu zi. De această dată, ea a prezentat felul în care gătește friptura de vită pentru a ieși suculentă și fragedă.

Am pus carnea la marinat 24 de ore la frigider, ântr-un recipient închis cu: ulei de măsline, aproximativ 400 de ml, 4 linguri de sos de soia, ceapă, usturoi, foi de dafin, piper, sare, boia dulce, țelină, morcov, roșii uscate, astfel încât să acopere totul. După 24 de ore, am pus totul cu capac deasupra (cu tot cu lichidul) la cuptor, timp de 2 ore, la 150 de grade”, a scris Carmen Brumă pe Instagram.