Carmen Brumă dezvăluie secretul siluetei sale impecabile. Ce face pentru arăta aşa, la 42 de ani: „Îmi dau voie să mănânc tot ce vreau”

Carmen Brumă este una dintre vedetele demne de urmat din mai multe puncte de vedere, dar mai ales din cel al stilului de viaţă. Iubita lui Mircea afişează o siluetă de apreciat şi invidiat, la cei 42 de ani cântăreşte 58 de kilograme şi se menţine la această greutate de câţiva ani.

RomaniaTV.net
20 feb. 2020, 09:49
Carmen Brumă dezvăluie secretul siluetei sale impecabile. Ce face pentru arăta aşa, la 42 de ani: „Îmi dau voie să mănânc tot ce vreau”

Secretul este unul cât se poate de simplu, potrivit declaraţiilor sale şi anume disciplina. Antrenoarea respectă de ceva ani aceeaşi metodă, mănâncă sănătos şi face mişcare regulat, iat într-o zi din săptămână, îşi dă voie să mănânce tot ce pofteşte.

Aşa numitul “secret” al siluetei are mai multe ingrediente, dar cel mai important e disciplina. Nu am oscilaţii mari de greutate aşa cum s-a văzut în anii de când mă ştiţi. 1-2 kg, ceea ce e considerat normal. Fac excese, dar controlate şi programate. O dată pe săptămână, de obicei în weekend, îmi dau voie să mănânc tot ce vreau. Iar la mine asta înseamnă dulciuri. În ziua respectivă trebuie să fac obligatoriu sport„, a declarat Carmen Brumă pentru Click.ro.

„Mircea îmi face multe dintre poze”

Vedeta a desluşit şi misterul imaginilor sexy, pe care le postează pe reţelele de socializare şi creează controverse în rândul fanilor. Fotograful este nimeni altul decât tatăl copilului ei, Mircea Badea, despre care spune că este de acord cu tot ceea ce face şi postează ea.

Mircea e foarte relaxat la capitolul acesta  şi aşa a fost tot timpul.  El îmi face multe dintre pozele la care te referi, dar cele de la munte au fost făcute de o prietenă„, a mai spus vedeta pentru aceeaşi sursă.

Citeşte şi: Carmen Brumă a leşinat în timpul unui eveniment. Vedeta a fost transportată de urgenţă la spital

„Pentru neîntinatele de pe Fb”

Nemulțumită de numărul mare de critici primite, după ce a făcut câteva poze când a ieșit sumar îmbrăcată în balconul hotelului, Carmen Brumă și-a luat revanșa! De data aceasta, frumoasa vedetă a coborât în curtea clădirii luxoase în care este cazată în costum de baie și s-a lăsat fotografiată așa. Folosindu-se de una dintre imagini, ea le-a dat o lecție cârcotașilor.

“Am inteles ca era o problema cu balconul la poza anterioara, asa ca am iesit in curte! Pentru neîntinatele de pe Fb vexate ca sunt in costum de baie, sa stiti ca la munte exista piscine in aer liber incalzite, in care, culmea, nu-ti dau voie sa intri in costum de schi, chiar daca esti sotie si mama! Pentru cele interesate de o supersilueta de plaja in orice anotimp, va las link-ul programului meu”, a scris Carmen Brumă pe rețelele de socializare.
 

Mircea Badea şi Carmen Brumă, împreună de 20 de ani

Mircea Badea și Carmen Brumă formează un cuplu de mai bine de 20 de ani. Cei doi s-au cunoscut în anul 1998 prin intermediul lui Mihai Mitoșeru, iar un mai târziu au devenit colegi de muncă. Pe vremea aceea Carmen era asistenta lui Mircea și a lui Oreste la emisiunea ”Noaptea târziu”.

Relația celor doi a început în anul 2000, însă au făcut-o publică abia opt ani mai târziu, când au fost surprinși de presă plimbându-se de mână pe plajă. Cei doi se iubesc și sunt fericiți, mai ales de când au devenit pentru prima oară părinți.