Carmen Brumă, dezvăluiri intime despre relaţia cu Mircea Badea. Cum îl răsfaţă pe prezentatorul TV

Carmen Brumă și Mircea Badea nu sunt căsătoriți, dar formează un cuplu de peste 20 de ani. Partenera prezentatorului TV a oferit, recent, detalii intime din relația lor. 

13 ian. 2022, 12:46
Carmen Brumă, dezvăluiri intime despre relaţia cu Mircea Badea. Cum îl răsfaţă pe prezentatorul TV

Carmen Brumă, dezvăluiri intime despre relaţia cu Mircea Badea. Carmen Bruma a făcut dezvăluiri amuzante despre relația cu Mircea Badea pe contul ei de Instagram.

Carmen Brumă, dezvăluiri intime despre relaţia cu Mircea Badea. Cum o răsfaţă prezentatorul TV

Carmen Bruma a demonstrat timp de două decenii că știe cum să păstreze echilibrul în relația cu Mircea Badea, iar umorul este unul dintre elementele esenţiale. „Cum îl răsfeți pe iubitul tău? Câteodată tac”, scrie pe fotografia pe care Carmen Brumă a distribuit-o pe Instagram.

Cu cine s-a iubit Mircea Badea înainte de Carmen Brumă. Au avut o relaţie de 7 ANI

Cei doi s-au cunoscut pe vremea când erau colegi la emisiunea „Noaptea Târziu”, iar de atunci sunt de nedespărţit. Recent, Carmen Brumă povestea faptul că nu este o femeie posesivă şi geloasă, iar partenerul ei se bucură de libertatea de care are nevoie. „Depinde ce înțelege cineva prin infidelitate. Eu nu am pus niciodată mâna pe telefonul lui, adică pun mâna în sensul că-mi zice „Dă-mi și mie repede telefonul!”, dar eu nu am răspuns niciodată la telefonul lui fără să mă roage el”, a spus Carmen Brumă.

Mircea Badea, arestat în Anglia! Momente teribile pentru realizatorul TV: „După interogatoriu mi-au luat ADN-ul!”

„Cum să am parolele de la contul lui? Niciodată nu-l sun să-l întreb „Bună, unde ești?”. Nu există așa ceva! Ăsta este unul dintre elementele unei relații de lungă durată. Să-i dai celuilalt spațiu, să-l lași să respire”, a mai spus Carmen Brumă.