Mircea Badea, arestat în Anglia! Momente teribile pentru realizatorul TV: „După interogatoriu mi-au luat ADN-ul!”

Mircea Badea a dezvăluit în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 3 că a fost arestat în Anglia în urmă cu câțiva ani. Incidentul s-a întâmplat din cauza unei erori.

04 iun. 2021, 08:52
Mircea Badea, arestat în Anglia! Momente teribile pentru realizatorul TV: „După interogatoriu mi-au luat ADN-ul!”

Mircea Badea, arestat în Anglia! Realizatorul TV le-a povestit telespectatorilor o experiență pe care nu o pote uita prea ușor: a fost arestat în Anglia cu mulți ani în urmă din cauza unei erori! Din această cauză, întâmpina adesea probleme atunci când ajungea în aeroporturile din Marea Britanie.

Mircea Badea, arestat în Anglia!

Mircea Badea nu a făcut niciodată publică această întâmplare nefericită, iar acum a decis să spună tot. „Mie mi-au luat ADN-ul la un moment dat. Vă spun, așa, pe scurt: pe mine m-au arestat odată în Anglia. Nu am povestit niciodată asta, nu e nimic teribil. A venit SWAT Team să mă aresteze și în vreo 12 ore s-a lămurit situația și cu aceeași mașină m-au dus înapoi în aeroport. După interogatoriu mi-au luat ADN-ul și a venit un cetățean cu trusă specială. Îți bagă pe interiorul obrazului un fel de periuță cu care te râcâie un pic. Adică nu se ia așa pur și simplu. Nu, tăticule! Deschizi gura și, pe interiorul obrazului, îți ia cu o periuță aspră”, a dezvăluit Mircea Badea.

Mircea Badea, amendat de ANAF, din greşeală: „E o noua mizerie, se va termina foarte prost pentru ei”

Ca să nu fie teorii ale conspirației: a fost o greșeală de eroare toată treaba din Anglia, dar s-a întâmplat dintr-o eroare la care eu am avut o contribuție semnificativă. E spectaculos în sine, dar neimportant. După aia, de câte ori mă duceam la Londra, chit că era escală în Londra pentru că mergeam în SUA sau mă înorceam din SUA, toți din delegația în care eram râdeau că ziceau că iar ajung la pașapoarte”, a mai spus Mircea Badea.


loading...
Partenerii noștri