Carmen Brumă s-a operat din nou de varice. Cum arată picioarele vedetei, după ce a scos bandajele FOTO

Carmen Brumă se luptă de mai mulţi ani cu varice, de care nu a reușit să scape nici în urma unei operații făcute în 2018. Iubita lui Mircea Badea a decis, recent, să apleze la o nouă procedură pentru a rezolva aceată problemă: scleroterapia.

05 apr. 2022, 12:30
Carmen Brumă s-a operat din nou de varice. Cum arată picioarele vedetei, după ce a scos bandajele FOTO
Carmen Brumă s-a operat din nou de varice

Carmen Brumă s-a operat din nou de varice. Vedeta a publicat imagini cu picioarele sale, la 48 de ore de la intervenție, în care explică cum se simte și care sunt pașii pe care îi va urma pentru vindecare.

Carmen Brumă s-a operat din nou de varice. Cum arată picioarele vedetei, după ce a scos bandajele

Carmen Brumă a decis să apeleze la o procedură minim invazivă, scleroterapia, pentru a rezolva problema varicelor, apoi a publicat imagini după intervenție. Iubita lui Mircea Badea a explicat că a ținut pansamentul timp de 48 de ore, iar acum va purta ciorapi de compresie timp de patru săptămâni. „Mi-am scos pansamentul după 48 de ore. Se observă îmbunătățiri. Nu mă doare și nu m-a durut sau usturat nimic. Singurul discomfort e ciorapul de compresie care trebuie purtat patru săptămâni (zi și noapte dacă poți). Ieri am făcut 10.000 de pași, astăzi la fel, nu am putut să alerg pentru că mă țineau bandajele”, a scris Carmen Brumă pe pagina sa de Instagram.

Dieta sănătoasă a lui Carmen Brumă cu care scapi de patru kilograme într-o singură săptămână VIDEO

Vedeta a oferit și câteva sfaturi alimentare pentru cei care suferă de varice. „Trebuie să ai grijă să mănânci lucruri care să stimuleze circulația și să nu faci lucruri care să afecteze, cum ar fi fumatul. Trebuie să mănânci fibre, trebuie să te hidratezi, pentru a evita constipația, pentru că varicele și constipația nu fac casă bună deloc. Ai nevoie de fibre și solubile și insolubile și de apă, că degeaba mănânci fibre, dacă nu te hidratezi corespunzător. Poți să faci chiar mai rău. Bioflavonoide, pigmenții din fructe și legume, ele au capacitatea de a proteja pereții vaselor de sânge și chiar îi întăresc. Vitaminca C, e o vitamină care stimulează circulația și ajută producția de colagen. Avem nevoie și de vitamin E. Nu faci lucruri care să diminueze producția de colagen, excesul de zahăr, expunerea la soare excesivă și fumatul”, a precizat Carmen Brumă.

Micul dejun care te satură și te ajută să slăbești. Carmen Brumă a dezvăluit rețeta!