Carmen Brumă şi Mircea Badea, emoţii mari pentru fiul lor. Prima zi de şcoală pentru Vlad

Joi, 13 septembrie 2021, a fost prima zi de școală și Vlad, fiul lui Carmen Brumă şi al lui Mircea Badea. Cei doi au scăpat de emoţii, copilului îi place şi a promis că vine şi ziua următoare!

16 sept. 2021, 17:53
Carmen Brumă şi Mircea Badea, emoţii mari pentru fiul lor. Prima zi de şcoală pentru Vlad

Carmen Brumă şi Mircea Badea, emoţii mari pentru fiul lor. Astăzi, 13 septembrie, a fost prima zi de școală și pentru fiul lor, Vlad. Carmen Brumă a spus că acestuia i-a plăcut la școală și a zis că mai vine și mâine.

Carmen Brumă şi Mircea Badea, emoţii mari pentru fiul lor

„Am învins! A trecut cu bine prima zi de școală în sensul în care Vlad a intrat fericit în clasă și a ieșit la fel de fericit și a zis că mai merge și mâine, ceea ce pentru noi este un mare succes. Eu și taică-su am fost varză de emoții. Urmează astăzi prima ședință cu părinții. Mă bucur că ce era mai dificil a trecut și că i-a plăcut copilului și că mai merge și mâine. De poimâine mai vedem noi”, a spus Carmen Brumă.

Carmen Brumă: „La cei 44 de ani primesc mai multe propuneri de a poza pentru costume de baie/lenjerie decât am primit la 20-30 ani”. Poze de senzație

Anul şcolar 2021 – 2022 a început luni, cu prezenţă fizică la cursuri în cea mai mare parte a unităţilor de învăţământ din România, dar cu măsuri de protecţie sanitară în contextul creşterii numărului de infectări zilnice cu SARS-CoV-2. Pentru cei aproximativ 2.900.000 de elevi şi preşcolari cursurile anului şcolar 2021 – 2022 se vor derula pe parcursul a 34 de săptămâni, începând cu data de 13 septembrie. Semestrul I va avea 14 săptămâni (din 13 septembrie până în 22 decembrie 2021), iar semestrul al II-lea – 20 de săptămâni (din 10 ianuarie şi până pe 10 iunie 2022). În perioada 25 – 31 octombrie, elevii claselor din învăţământul primar şi copiii din grupele de preşcolar sunt în vacanţă. Vacanţa de iarnă este programată în perioada 23 decembrie 2021 – 9 ianuarie 2022. În semestrul al II-lea, vacanţa de primăvară va fi în perioada 15 aprilie – 1 mai. Programul naţional „Şcoala altfel” se va desfăşura în perioada 8 – 14 aprilie 2022.

Cu cine s-a iubit Mircea Badea înainte de Carmen Brumă. Au avut o relaţie de 7 ANI

Este al doilea an şcolar care începe sub semnul pandemiei de coronavirus. În acest context, a fost emis un ordin comun al miniştrilor Educaţiei şi Sănătăţii care prevede în continuare asigurarea distanţării fizice, purtarea măştii de protecţie, dezinfectarea mâinilor şi circuite clare de acces în sălile de clasă.


loading...