Carmen Brumă te ajută să scapi de celulită în 3 pași: „Am încercat diverse remedii de-a lungul timpului”

Carmen Brumă te ajută să scapi de celulită în 3 pași. Toate femeile se confruntă cu această problemă, însă la unele femei este mai vizibilă, iar la altele se vede destul de puțin. Dacă faci parte din prima categorie, iubita lui Mircea Badea are câteva soluții care va estompa efectul cojii de portocală.

17 aug. 2023, 13:41
Carmen Brumă te ajută să scapi de celulită în 3 pași: „Am încercat diverse remedii de-a lungul timpului”
Carmen Brumă te ajută să scapi de celulită în 3 pași

Carmen Brumă te ajută să scapi de celulită în 3 pași. Acest aspect inestetic este o acumulare de țesut adipos subcutanat care apare des la nivelul feselor, șoldurilor și coapselor. Aceasta ar afecta între 80 și 90% dintre femei, conform statisticilor.

Celulita este provocată de distribuția diferită a grăsimii, mușchilor și țesutului conjunctiv din cauze multiple: inflamatorii, hormonale, alimentare, circulatorii și genetice.

Citește și: Cea mai bună rețetă pe timp de caniculă. Carmen Brumă, cel mai util truc: „Este prietenul curelor de slăbire, are foarte puține calorii și este ușor de preparat”

Carmen Brumă te ajută să scapi de celulită în 3 pași

Vedeta a dezvăluit care sunt alimentele care ne pot scăpa de celulită, dar și cele care ne îngreunează acest efort. Mai mult, a împărtășit și cele mai eficiente tipuri de exerciții fizice în lupta cu celulita și remediile naturale care au funcționat în cazul ei.

Pasul 1: Alimentația

La capitolul alimente care trebuie eliminate aș trece zahărul sub orice formă, alcoolul, grăsimile hidrogenate și fumatul. Totodată, există și alimente care ajută organismul să lupte mai eficient cu celulita. Printre ele se numără „proteinele, alimentele bogate în Omega 3 (pește gras, sardine), legumele crude de diverse culori și, foarte important, apa.

Pentru a evita poftitul la diverse mâncăruri nesănătoase, mesele noastre trebuie să fie echilibrate din punctul de vedere al macro și micro nutrienților,”, a declarat Carmen Brumă, în exclusivitate.

Pasul 2: Mișcarea

Antrenamentele care să combine exercițiile cu greutăți în circuite pe diverse grade de intensitate. Și exercițiile cardio tip HIIT pot fi eficiente pentru că te ajută să schimbi (împreună cu alimentația) compoziția corporală în favoarea masei musculare”, a mai declarat vedeta.

Pasul 3: Îngrijirea pielii

Orice are efect benefic asupra pielii te ajută indirect să estompezi și să ascunzi celulita vizibilă. O piele hidratată, elastică, îngrijită, va arăta întotdeauna mai bine decât opusul. Eu am încercat diverse remedii de-a lungul timpului. Am observat efecte benefice în cazul produselor cu iederă, cofeină, alge marine și acid hialuronic„, a conchis Carmen Brumă, potrivit Unica.ro.