Carmen Cornaci face dezvăluiri despre moartea soţului ei. Motivul pentru care soţul artistei şi-a pus capăt zilelor: „Nu a putut accepta”

Carmen Cornaci face dezvăluiri despre moartea soţului ei, care a ales să-şi pună capăt zilelor. Băbatul a decurs la gestul necugetat după ce artista a decis să pună punct căsniciei din cauza neînţelegerilor. 

16 nov. 2022, 21:36
Carmen Cornaci face dezvăluiri despre moartea soţului ei. Motivul pentru care soţul artistei şi-a pus capăt zilelor: „Nu a putut accepta”
Carmen Cornaci face dezvăluiri despre moartea soţului ei

Carmen Cornaci face dezvăluiri despre moartea soţului ei. Artista trece prin cel mai greu moment al vieţii sale, după ce soţul ei, alaturi de care împlinise 13 ani de căsnicie, a ales să-şi curme viaţa. Se pare că gestul necugetat a venit în urma neînţelegerilor care se transformau în certuri, iar într-un final, s-a ajuns să se vorbească despre divorţ.

Citeşte şi: Mesaj emoţionant postat de soţul cântăreţei Carmen Cornaci înainte de a se sinucide: „Obstacole întâresc căsnicia”

Lunea trecută, după ce artista a plecat cu copiii de acasă, bărbatul nu a suportat ideea separării şi şi-a pus capăt zilelor. ”Din pacate, traceam printr-o perioada mai dificila a casniciei noastre, eram in pragul divortului. Luni am luat decizia de a pune capat, ceea ce nu a acceptat si sotul meu. Trebuia sa fac acest pas pentru ca simteam ca nu functionam cum trebuie si nu ajuta pentru cresterea copiilor, sa participe la certurile dintre noi doi care devenisera tot mai dese si grave.

Nu a putut accepta divortul, faptul ca am plecat cu tot cu copiii, pentru el a fost o ruptura prea puternica. Eu am stiut ca daca se va intampla sa divortam, exista si acest risc. Imi spunea mereu ca daca aleg sa plec cu copii, nu va putea sa traiasca fara noi.

Am plecat cu copiii de acasa, le-a sunat pe mama si pe mama lui sa le convinga sa ma sune si sa ma faca sa ma intorc acasa. Eu mi-am spus punctul de vedere foarte ferm si nu au reusit sa ma determine sa ma intorc.

Noi cand aveam certuri, ii spuneam mereu ca nu e firesc sa aiba anumite reactii. Incepuse sa accepte ideea, in ultima perioada a mers si la terapie, la psiholog, insa era mult prea tarziu pentru situatia in care se afla.

Copiii stiu ca tati a luat niste pastile, mai multe decat trebuia, i s-a facut rau iar doctorii nu au reusit sa-l mai salveze. E varianta pe care o stiu copiii si care trebuie sa se stie. Le insuflu copiilor faptul ca mami este puternica, tati a fost cel mai bun din lume, sa-l iubeasca si sa nu fie suparati pentru decizia pe care a luat-o, este sus la ingerasi si ne ajuta sa depasim orice moment.”, a declarat Carmen Cornaci pentru Star Popular.

Carmen Cornaci face dezvăluiri despre moartea soţului ei

Artistei i-a fost greu să se întoarcă în casa în care s-a petrecut tragedia. A chemat preoţii ca să facă o slujbă şi să sfinţească din nou locuinţa.  ”Mi-a fost teama o perioada sa ma intorc acasa, am ales sa vina preotii sa faca sfantul maslu, sa dea cu aghiasma, cumva sa binecuvanteze locul sa pot sa ma intorc cu copiii. Nu e usor nici asa, exista o temere cand stii ca acolo s-a intamplat.

Merge in fiecare zi la cimitir, se tamaiaza, se urla de durere, se plange. Incercam sa ne sprijinim una pe alta, cand incep sa plang, ma consoleaza ea, si invers. Mai e si mama care ne este alaturi.

Incercam sa intelegem, sa acceptam, dar n-am putut sa trecem peste asta. Este unicul ei copil, ea a ramas vaduva in urma cu 26 ani, l-a crescut singura, sotul meu era lumina ochilor ei. Am ales sa locuim impreuna in continuare, pentru ca ea are nevoie de noi si noi de ea. E sufletul nostru, copiii au crescut cu ea, o iubesc, nu concepem viata fara ea.”, a mai spus artista pentru sursa menţionată mai sus.