Sinucidere în familia unei cunoscute interprete de muzică populară. Soţul şi-a pus capăt zilelor la doar 38 de ani

Familia cântăreței Carmen Cornaci este în doliu. Soţul interpretului de muzică populară s-a sinucis.

14 nov. 2022, 14:22
Sinucidere în familia unei cunoscute interprete de muzică populară. Soţul şi-a pus capăt zilelor la doar 38 de ani

Soţul cântăreţei de muzică populară Carmen Cornaci s-a sinucis. Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost găsit spânzurat. Descoperirea șocanta a fost făcută de unul dintre vecinii bărbatului după ce soţul artistei nu mai răspundea la telefon. Vecinul a mers să verifice ce s-a întâmplat la casa acestuia în Mănăstirea Doamnei. Din păcate, temerile bărbatului s-au adeverit.

Citeşte şi: Adio vremurilor când Vulpița și Viorel o duceau bine. Cei doi au ajuns la limita sărăciei

Soţul cântăreţei de muzică populară Carmen Cornaci a fost găsit fără suflare, în podul casei, cu un ştreang în jurul gâtului. Bărbatul a sunat imediat la 112, la faţa locului ajungând un echipaj de la Ambulanţă şi unul de la Poliţie. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului. Era mort de câteva ore, scrie monitorulbt.ro.

„Din păcate, e adevărat. Soțul meu a ales să ne vegheze din cer. Nu cred că știu să fac astfel de postări, vreau doar să vă mulțumesc pentru încurajări”, a scris Carmen Cornaci, lăsând să se înţeleagă că soţul ei s-a sinucis.

Cei doi erau căsătoriţi din octombrie 2009 şi aveau împreună doi copii. Originară din Vaslui, artista s-a mutat la Botoșani împreună cu soţul ei, imediat după ce ambii au terminat facultatea la Iaşi, acolo unde s-au şi cunoscut.