Carmen Dan este în izolare şi nu va putea participa la votul moţiunii de cenzură

Fostul ministru de Interne Carmen Dan se află în izolare şi va lipsi de la votul moţiunii de cenzură, fiind al treilea parlamentar PSD care nu va putea participa. Aceasta a făcut anunţul într-o postare pe facebook, precizând că este contact al mamei sale, confirmată pozitiv în cursul săptămânii trecute. Carmen Dan este cel de-al treilea parlamentar PSD care se află în imposibilitatea de a vota moţiunea.

RomaniaTV.net
31 aug. 2020, 09:40
Carmen Dan este în izolare şi nu va putea participa la votul moţiunii de cenzură

Fostul ministru de Interne a specificat faptul că testul care i s-a făcut a ieşit negativ, însă este obligată să stea 14 zile în carantină.

„Confirm astfel zvonurile conform cărora eu astăzi nu voi fi prezentă în Parlamentul României pentru a vota alături de colegii mei pentru moțiunea de cenzură împotriva guvernului Orban. În oricare alte condiții, nu cred că e nevoie să asigur pe nimeni că aș fi fost acolo. O fractură de mână sau de picior, o răceală mai mult sau mai puțin banală sau orice altă problemă de acest gen nu m-ar fi oprit să ajung în Parlament.

Altfel spus, în aceeași zi în care mama a fost confirmată eu am fost testată, iar rezultatul este negativ. Nu am simptome de niciun fel, doar că legea îmi impune să stau în autoizolare, lucru pe care îl voi respecta!”, a scris fostul ministru pe Facebook.

Carmen Dan este cel de-al treilea parlamentar PSD care nu va putea participa la votul moţiunii, alături de deputatul Cătălin Rădulescu, internat în spital din cauza unei bronşite acute, şi de deputatul Adrian Todor, izolat la domiciliu fiind contact al unei persoane cu coronavirus.

Citeste si MOŢIUNE DE CENZURĂ. Răstoarnă liberalii calculele PSD? Care sunt „şansele” ca Guvernul Orban să pice sau să rămână