Carmen Dan face dezvăluiri uluitoare despre dosarul deschis după găsirea unui dispozitiv de înregistrare în casa ei

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a găsit un microfon într-o priză din locuința sa. În urma scandalului, polițiștii și procurorii fac anchetă în acest caz, însă Carmen Dan susține că pe ea nu a informat-o nimeni despre stadiul anchetei. 

RomaniaTV.net
12 dec. 2017, 10:06
Carmen Dan face dezvăluiri uluitoare despre dosarul deschis după găsirea unui dispozitiv de înregistrare în casa ei

Întrebată despre ancheta autorităţilor după ce în locuinţa ei a fost găsit un dispozitiv de înregistrare, Carmen Dan, ministrul de Interne în Guvernul Tudose, a răspuns că „se desfășoară actele procedurale. Pe mine nu mă informează nimeni de nimic”.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a afirmat, la sfârşitul lunii noiembrie, la România TV, că a găsit în apartamentul închiriat în care locuieşte un dispozitiv de înregistrare şi a sesizat Poliţia pentru demararea unei anchete. Ministrul a precizat că a făcut plângere pentru violare de domiciliu.

IGPR a anunţat că a ridicat dispozitivul pentru verificări şi că a fost deschis dosar penal pentru violare de domiciliu şi violarea vieţii private. Şi Parchetul ICCJ a anunţat deschiderea dosarului penal.

Dispozitivul găsit în casa în care locuieşte ministrul de Interne Carmen Dan este unul de înregistrare audio ieftin, care ar putea veni din zona privată, a declarat miercuri seară, purtătorul de cuvânt al SRI Ovidiu Marincea, care a anunţat că SRI va oferi tot sprijinul în ancheta asupra acestui caz.

Citeşte şi Carmen Dan, ministrul de Interne: Am găsit în locuinţa mea un dispozitiv de înregistrare. Parchetul General a deschis dosar penal