Carmen Dan îi răspunde Vioricăi Dăncilă după dezvăluirile acide din carte: „Duce lipsă de atenție. Să nu uite că Liviu Dragnea a făcut-o premier”

Carmen Dan a venit cu o reacţia acidă după ce Viorica Dăncilă a aruncat acuzaţii ăn cascadă într-o carte-interviu care va fi publicată în perioada următoare.

23 ian. 2021, 20:20
Carmen Dan îi răspunde Vioricăi Dăncilă după dezvăluirile acide din carte: „Duce lipsă de atenție. Să nu uite că Liviu Dragnea a făcut-o premier”

Carmen Dan îi răspunde Vioricăi Dăncilă după dezvăluirile acide din carte. Dăncilă susține că fostul ministru de Interne ar fi cerut îndepărtarea bannerelor în care apărea fostul candidat la prezidențiale.

Carmen Dan îi răspunde Vioricăi Dăncilă după dezvăluirile acide din carte. Anunţul făcut de fostul ministru

„Nu a existat un asemenea episod. Nu știu de unde, în ce fel, dar doamna Dăncilă are o dorință exagerată de a întoarce adevărul în favoarea propriei perspective.

A fost o singură discuție, la o ședință a organizației Videle, la 3 – 4 luni de la alegerile prezidențiale, deci după terminarea campaniei electorale, când am spus că da, putem da jos afișele cu candidatul nostru la prezidențiale din interiorul organizației.

De aici până la a da jos bannerele, nici vorbă de așa ceva. Nici măcar nu eu am provocat discuția. Sediul plătit de Carmen Dan, cu utilități plătite de Carmen Dan, ne pregăteam pentru locale, era normal să dăm jos afișele”, spune Carmen Dan, pentru Libertatea.

Întrebată de ce crede că Viorica Dăncilă a ripostat cu acuzaţiile extrem de grave la doi ani după prezidențiale, Carmen Dan răspunde tranșant: „Mă întreb și eu. Dacă avea ceva de spus, trebuia să o facă atunci. Eu cred că nu-și dorește decât atenție. E greu când ai impresia că te pricepi la toate și că toate funcțiile pe care le-a obținut nemeritat te reprezintă. Să nu uite că Liviu Dragnea a făcut-o premier”.

„Am reușit să o cunosc în perioada în care am colaborat, în locul domniei sale aș fi rezervată și atentă. Nu face bine partidului, dacă tot pretinde că este social-democrată, așa cum o tot spune. Repet, eu cred că duce lipsă de atenție”, mai spune fostul ministru de interne.

Citeşte şi: Viorica Dăncilă, dezvăluiri bombă despre trădarea din PSD. „Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu l-au acuzat pe Liviu Dragnea că a dat jos două guverne, însă au procedat la fel”
 


loading...
Partenerii noștri