Carmen Dan îl face PRAF pe Marcel Vela după acordul MAI-BOR: „Nu e bine să minţi, mai ales în Săptămâna Mare”

Carmen Dan, fost ministru de Interne în guvernarea PSD, a lansat pe Facebook un atac dur la adresa actualului ministru, Marcel Vela. Ea îl acuză pe Vela că, prin acordul BOR-MAI, decredibilizează Poliția Română.

RomaniaTV.net
16 apr. 2020, 07:11
Carmen Dan îl face PRAF pe Marcel Vela după acordul MAI-BOR: „Nu e bine să minţi, mai ales în Săptămâna Mare”

„Mai nou, lui Marcel Vela îi plac zvonurile! Păi atunci, dacă zvonurile conform cărora Marcel Ion Vela ar fi membru în Adunarea Natională Bisericească sau în Consiliul Național Bisericesc sunt adevărate, motiv pentru care ar fi făcut acordul respectiv, vorbim de un lucru foarte grav (discriminare, zădărnicirea răspândirii bolilor, etc.)! Repet, doar dacă sunt adevărate. Dacă nu, vorbim de cu totul altceva. Și nu e exces de zel. E altceva…

Sunt un om crescut în credința creștin-ortodoxă. Respect religia oricui și cred cu tărie că pe cei mai mulți ne face mai buni!

Știu că în aceste vremuri grele, înaintea celei mai mari sărbători creștinești, fiecare preot, slujitor al Domnului, ar fi găsit posibilități ca în fiecare casă să ajungă un strop din împărtășania Sfintelui Paști și din Lumina vie a Învierii Domnului Iisus Hristos!

Altfel spus, mi-e milă de polițiștii români, de felul în care conducerea actuala a MAI alege să decredibilizeze uniforma. Păcat! În prima jumătate de oră de la marele anunț de ieri s-a umplut internetul de poze, glume și meme-uri la adresa polițiștilor români. Trist!

Nu cred că își închipuie cineva că, atât Vela, cât și Iohannis nu sunt într-o continuă campanie de imagine. Mai devreme sau mai târziu va fi sacrificat unul dintre ei. Cine oare? Sper doar să nu fie prea târziu pentru angajații MAI.

A, era să uit. Aia cu „primarii PSD care pregăteau diversiuni”… Oare în acordul respectiv nu e vreo anexă care să îi amintească ministrului Vela că nu e bine să minți, mai ales în Săptămâna Mare?”, a scris fostul ministru pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Ponta îl avertizează pe Marcel Vela: „Seamănă cu decizia lui Dragnea de a se băga în referendumul pentru familie, unde a pierdut”