Carmen de la Săciua a întors toate privirile la un eveniment. Rochia mulată i-a scos în evidenţă formele

Carmen de la Salciua este o femeie frumoasa, iar prezenta ei la un eveniment monden nu poate trece neobservata. Artista nu a facut rabat nici la nunta din acest weekend, unde a avut o aparitie de senzatie.

29 iul. 2018, 06:33
Sambata seara, artista a fost invitata sa cante la o nunta mare din Bistrita Nasaud, unde au fost peste 700 de invitati. Carmen de la Salciua a atras privirile tuturor, cu tinuta aleasa. Eleganta si rafinament. Acestea sunt cuvintele perfecte pentru a descrie aparitia artistei de la nunta. Pentru fastuosul eveniment, artista a ales sa poarte o rochie lunga de culoare mov, cu decolteu adanc si mulata pe corp, care i-a pus in valoare atuurile fizice.
 
Intreaga petrecere a fost desigur una foarte reusita si, ca de fiecare data, Carmen de la Salciua a incins atmosfera la propriu prin muzica si prezenta ei. Carmen de la Salciua are concerte pe banda rulanta. Organizatorii de evenimente si oamenii o doresc la cele mai importante evenimente din viata lor pentru vocea superba pe care o are, iar concertele ei sunt 100% live. 
 
Carmen de la Salciua, de la muzica populara la muzica usoara!
 
A devenit cunoscuta datorita muzicii populare, a dat-o pe muzica de petrecere, iar acum are de gand sa lanseze si o piesa de muzica usoara. 
 
Putini sunt cei care stiu ca artista are o mare pasiune si pentru muzica usoara. In scurt timp, Carmen de la Salciua va lansa si o piesa de muzica usoara. Artista se va duce zilele urmatoare la Bucuresti, unde v-a intra in studioul de inregistrari a unor producatori de top din Romania, iar rezultatul va fi cu siguranta unul pe masura.