Carmen de la Sălciua a dat din casă tot! În ce relații se află artista cu mama soacră

Relațiile dintre noră și soacră sunt subiect pentru multe bancuri, tocmai pentru că de cele mai multe ori nu sunt cele mai fericite. Îndrăgita cântăreață, Carmen de la Sălciua, a dezvăluit cum se înțelege ea cu mama lui Marian Corcheș, soacra ei.

14 feb. 2023, 21:58
Carmen de la Sălciua a dat din casă tot! În ce relații se află artista cu mama soacră
carmen de la sălciua

Românii sunt de-a dreptul îndrăgostiți de Carmen de la Sălciua, fiind una dintre cele mai căutate artiste de la noi din țară. Pentru aceasta spectacolele sunt programate unul după altul și în țară, dar și în diaspora, iar această perioadă a fost la fel de aglomerată pentru cântăreață. Cu toate că are o grămadă de lucru pentru Ziua Îndrăgostiților, Carmen a povestit că a reușit să își facă și câteva planuri prin care să sărbătorească.

Citește și: Soţia lui Cristian Daminuţă şi-a făcut cont pe OnlyFans. Reacţie virală a fostului fotbalist

Carmen de la Sălciua le-a povestit jurnaliștilor de la WOWBiz ce își propune să facă de Ziua Îndrăgostiților și de asemenea, care sunt spectacolele pe care urmează să le susțină, dezvăluind faptul că are pregătită și o surpriză pentru fanii ei. Artista a explicat că este cât se poate de spontană și că nu are ceva bătut în cuie programat pentru „ziua iubirii”. Aceasta a mai adăugat faptul că a avut o perioadă extrem de aglomerată, celebrând dragostea prin muncă. Artista a susținut mai multe concerte pentru fanii ei din Spania.

„O să lansez piesa „Întoarce-te acasă” chiar de Valentine`s Day. În weekendul trecut am fost plecată în Spania, acolo am avut trei concerte, deci de Ziua Îndrăgostiților abia mă întorc acasă. Nu am făcut planuri, eu nici nu mai obișnuiesc să îmi fac planuri pentru că am învățat pe propria piele că socoteala din târg nu se potrivește cu cea de acasă și atunci las lucrurile să se întâmple. Eu oricum sunt o femeie spontană și nu prea îmi fac planuri”, a mărturisit Carmen de la Sălciua, pentru WOWbiz.ro.

Marian Corcheș nu a uitat de această zi, motiv pentru care a surprins-o pe Carmen de la Sălciua, încă de la primele ore ale dimineții, cu un cadou pe măsură. Fericită și împlinită pe deplin pentru tot ceea ce are în viața sa, artista nu a ezitat să-și împărtășească bucuria cu fanii săi de pe Instagram. Iată cum a fost surprinsă cântăreața de soțul său, de Ziua Îndrăgostiților!

Cadou Carmen de la Sălciua Valentine's Day
Cadou Carmen de la Sălciua Valentine’s Day

Cum se înțelege Carmen de la Sălciua cu mama soacră?

Despre relațiile dintre noră și soacră se știe că de cele mai multe ori nu sunt prea fericite, însă Carmen de la Sălciua are o poveste foarte diferită. Artista a dezvăluit faptul că are o relație extraordinară cu soacra ei, mama lui Marian Corcheș.

„Am o relație foarte bună cu soacra mea. Stăm seara de vorbă când mergem acasă la soțul meu. Când nu suntem acasă, vorbim la telefon. Avem o relație foarte frumoasă, mulțumesc lui Dumnezeu pentru ea.Da, chiar sunt o norocoasă. Nu am simțit nicio clipă să fie ceva discuții, divergențe sau conflicte. Niciodată. Totul a fost așa pe chill.”, a precizat Carmen de la Sălciua.

Artista are cu adevărat mult noroc din acest punct de vedere! Cântăreața a povestit că soțul ei adoră să gătească, fiind și unul din gesturile prin care o răsfață ori de câte ori are ocazia.

„Eu sunt una dintre norocoasele la care partenerul iubește să gătească. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru treaba asta. Eu cum am fost multă vreme singură, mâncam pe unde apucam, la evenimente, restaurante, nu aveam timpul necesar să stau acasă și fiind și singură, poate nici nu mă trăgea firea să fac asta. Acum de când suntem într-o relație, căsnicie, gătim și facem lucruri acasă. Gătește foarte mult Marian”, a mărturisit Carmen de la Sălciua.

Citește și: Simona Halep, cină romantică la Paris de Valentine’s Day. Imaginea care a dat-o de gol FOTO