Simona Halep, cină romantică la Paris de Valentine’s Day. Imaginea care a dat-o de gol FOTO

Simona Halep a postat, marţi, o imagine misterioasă de Ziua Îndrăgostiților, în timp ce se pregătea să ia masa la un restaurant din centrul Parisului. Sportiva a fost fotografiată de o altă persoană, care ar putea să fie noul ei iubit!

14 feb. 2023, 19:29
Simona Halep, cină romantică la Paris de Valentine’s Day. Imaginea care a dat-o de gol FOTO

Simona Halep, cină romantică la Paris de Valentine’s Day. Sportiva se află în capitala Franţei, dar nu se ştie dacă a mers la Paris doar în vacanță sau va lua drumul Nisei, orașul în care Patrick Mouratoglou (52 de ani), încă antrenorul sportivei, are propria academie de tenis.

Citeşte şi: Simona Halep, week-end la munte după două săptămâni petrecute la Dubai. Cu cine a fost surprinsă la Poiana Braşov FOTO

Totuşi, Simona Halep a luat masa alături de altă persoană, posibil noul ei iubit, la un restaurant aflat la o distanță foarte mică de Tour Eiffel, chiar de Valentine’s Day, aşa cum reiese dintr-o fotografie postată pe contul ei de Instagram.

Citeşte şi: Radu Banciu şterge pe jos cu Simona Halep: „Cea mai mare ruşine e să fii prins dopat! Într-o ţară normală o rădeai din palmares!”

Simona Halep a ales să păstreze misterul și să nu ofere vreun detaliu care să divulge identitatea persoanei cu care se află la Paris.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

Simona Halep riscă o suspendare de patru ani

Simona Halep va lupta în perioada următoare să-și demonstreze nevinovăția și să evite suspendarea de patru ani. Ar fi, practic, finalul carierei în tenis a fostului lider mondial. Cu toate acestea sportiva noastră este convinsă că are un caz solid și că poate demonstra că a ingerat substanța interzisă fără știința ei. Audierea ar putea avea loc în curând, iar Simona a încercat să își stăpânească emoțiile cu o călătorie în afara țării. Campioana noastră a pus o poză din Paris, unul din orașele ei favorite, acolo unde a și câștigat primul turneu de Grand Slam din carieră, la Roland Garros.