Carmen de la Sălciua a recunoscut ce operaţii estetice şi-a făcut de-a lungul timpului: „N-am putut să respir şase zile”

Carmen de la Sălciua s-a săturat ca lumea să inventeze lucruri despre aspectul său fizic şi a decis să facă lumină în acest sens. Artista îi contrazice pe cei care susțin că ar avea implant mamar și le-a mărturisit fanilor săi că singura operație estetică pe care o are este cea de la nas. În rest, „mici ajustări la nivelul feței”

RomaniaTV.net
03 iun. 2020, 14:28
Carmen de la Sălciua a recunoscut ce operaţii estetice şi-a făcut de-a lungul timpului: „N-am putut să respir şase zile”

„Nu am niciun implant mamar. Singura operație a mea este cea la nas, rinoplastie. În rest mici ajustări la nivelul feței, însă vreau să vă spun că operația la nas mi-a schimbat întreaga fizionomie a feței pentru că eu chiar aveam o problemă cu asta’, a povestit Carmen într-o discuție cu fanii săi, pe Instagram.

„Singura senzație pe care am simțit-o după anestezie, după ce m-am trezit din operație a fost de disconfort, pentru că nu puteam să respir decât pe gură. Dar asta a durat doar șase zile, iar după doamna doctor s-a ocupat’, a mai spus artista.

Citeşte şi: Carmen de la Sălciua, deplasare urgentă în Bucureşti. „Mă duc la clinică!”

Carmen de la Sălciua declara, în urmă cu ceva timp, că nu acceptă să fie judecată pentru deciziile sale legate de aspectul fizic și susținea că este „așa cum a lăsat-o Dumnezeu”.

Sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu! Ajustările estetice: o rinoplastie pentru că aveam nevoie! Restul nu sunt operații! E normal să ai grijă de ține ca femeie ! 

Dacă îți plac melodiile mele îți mulțumesc! De restul frustrărilor nu sunt interesată, absolut deloc! Nu am jignit și nu am judecat deciziile nimănui și mi-ar plăcea să se comporte toți oamenii așa! 

Nu am spus despre mine că aș fi model, nu m-am autointitulat nicicum…am lăsat oamenii mereu să creadă ce vor! Cei care vor să vadă dincolo de o poză…vor vedea! Din păcate nu faci parte din acea categorie! Oricum ar fi și oricum ar arata un om nu are nimeni dreptul să judece!, a scris Carmen de la Salciua pe contul ei de Instagram acum ceva timp.

Carmen de la Sălciua: „Voi face o fetiţă, Sofia se va numi”

Lui Carmen de la Sălciua îi lipsesc foarte mult petrecerile şi evenimentele, unde încânta şi cânta cu vocea sa. În plină pandemie de coronavirus, artista a fost nevoită să renunţe pentru moment la activităţile sale şi se află în auto-izolare, la fel ca şi ceilalţi români.

Având mai mult timp pentru ea acum, Carmen de la Sălciua ştie foarte bine ce îşi doreşte şi a împărtăşit şi prietenilor virtuali gândurile ei.

Citeşte şi: Cel mai iubit cuplu de muzică populară, ATACAT DE PATRONUL UNUI CLUB DIN REŞIŢA. „A fost violent cu mine şi cu soţul meu…”

Cântăreaţa își dorește să devină mamă. Nu a stabilit și când, dar vrea, din tot sufletul, o fetiță, căreia, deja, i-a ales și numele. “Eu trăiesc cu ideea că voi face o fetiță atunci când va fi timpul! Dar la cât îmi place numele ăsta… cred că și dacă e băiat tot Sofia îi pun nume”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.