Carmen de la Sălciua dezvăluie singura sa dorinţă pentru 2023: „Dacă ajută Dumnezeu, ar fi minunat!”

Carmen de la Sălciua a format un cuplu cu vestitul Culiţă Sterp, dar cuplul s-a destrămat şi ambii artişti şi-au refăcut vieţile alături de alte persoane. Carmen s-a cununat religios, în luna octombrie, iar acum îşi trăieşte povestea de dragoste, alături noul ei soţ, dar departe de ochii curioşilor.

24 dec. 2022, 17:05
Carmen de la Sălciua dezvăluie singura sa dorinţă pentru 2023: „Dacă ajută Dumnezeu, ar fi minunat!”

Marian Corcheş şi Carmen de la Sălciua trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de luni bune, însă în ciuda acestui lucru, cuplul nu se afișează atât de des împreună, iar fanii au început să intre la bănuieli.

Mulți s-au întrebat de ce artista nu postează mai multe imagini alături de soțul ei, Marian Corcheș și iată că aceasta a avut un răspuns cât se poate de clar.

Carmen de la Sălciua susține că preferă să își trăiască în liniște povestea de dragoste cu Marian Corcheș. Cântăreața a mai adăugat și că nu este adepta expunerii vieții personale pe internet și nici a fericirii, potrivit Fanatik.

Fiind împlinită pe plan profesional, la fel ca şi soţul său, Catmen de la Sălciua spune că pentru 2023 nu îşi doreşte altceva decât să aibă un copil. Artista spune că ea şi soţul său încearcă de mai multă vreme, dar momentan fără succes.

”Noi ne trăim iubirea și povestea în liniște! Nu îmi place expunerea vieții personale foarte mult și din fericire nici lui. Așa că suntem bine, căsătoriți și dacă Dumnezeu ajută să vină și un bebe ar fi minunat.”, a scris Carmen de la Sălciua pe rețelele de socializare, după ce a fost întrebată de fani de ce nu se afișează mai des cu soțul ei.

Citeşte şi: Cine este Iulian Nunucă şi ce poveste incredibilă de viaţă are marele câștigător de la Vocea României. „Sunt țigan și mă mândresc cu asta!”