Cine este Iulian Nunucă şi ce poveste incredibilă de viaţă are marele câștigător de la Vocea României. „Sunt țigan și mă mândresc cu asta!”

Iulian Nunucă este marele câștigător din sezonul acesta de la „Vocea României” și al premiului de 100.000 de euro.

24 dec. 2022, 13:18

Iulian Nunucă a câștigat vineri seară, după o performanță uluitoare, trofeul „Vocea României” și un premiu în valoare de 100.000 de euro. Tânărul a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

Citește și: Câştigător Vocea României 2022. Iulian Nunucă, din echipa Tudor Chirilă, a câștigat marele trofeu

Cine este Iulian Nunucă

Acesta provine dintr-o familie de lăutari, bunicul și tatăl lui fiind renumiți în această lume artisitcă. La rândul lui, a moștenit talentul muzical. Visul lui cel mai mare a fost dintotdeauna să devină un cântăreț cunoscut și apreciat.

„M-am regăsit în muzica pop, clasică, dar n-aș putea să spun că sunt diferit, până la urmă sunt țigan și nu fug de asta, mă mândresc cu toată inima că sunt țigan! Sunt diferit prin faptul că am ales să fac altceva decât ceea ce ei și-au propus”, a declarat Iulian Nunucă la Pro TV.

Iulian este din Pașcani și mai are o soră, dar și un frate mai mic, pe care i-a prezentar cu mândrie pe contul său de Instagram.

Citește și: Tudor Chirilă, pus la zid după o glumă neinspirată făcută la Vocea României. Ar fi râs de săraci: „Vi i-aţi luat de la acelaşi second hand?”

Acesta a participat și în 2016 la finala emisiunii-concurs „Next Star”, de la Antena 1.

În finala Vocea României, în primul performance, Iulian Nunucă și-a etalat calitățile vocale cu o piesă plină de emoție. Finalistul lui Tudor Chirilă a interpretat melodia “All by myself” a celebrei Celine Dion. În al doilea performance, Iulian Nunucă a făcut un duet memorabil cu Irina Baianț, iat în al treilea performance acesta a interpretat, alături de Tudor Chirilă, o piesă veche lăutărească, ”Inel, inel de aur”.