Carmen de la Sălciua, schimbare radicală de look. Intră aici să vezi cum îi stă cu părul scurt FOTO

Carmen de la Sălciua, schimbare radicală de look. Vedeta a decis să renunţe la părul lung în favoarea unei tunsori fresh, de vară.

04 iul. 2019, 12:21

Carmen de la Sălciua a optat pentru o tunsoare bob scurt şi a publicat deja şi primele imagini cu ea, cu noul look, scrie spynews.ro. Vedeta a păstrat culoarea neagră a părului, însă a tăiat foarte mult din lungimea acestuia.

Citeşte şi Carmen Minune s-a căsătorit. Cum arată fata lui Adi Minune în rochia de mireasă FOTO

„Cel mai tare look. Îl iubesc”, a scris Carmen Racolta. „Cea mai frumoasă artistă din România / Ce frumoasă eşti, Carmen / Te-ai tuns? / Ce simpatică eşti”, sunt reacţiile admiratorilor lui Carmen de la Sălciua.
Carmen de la Sălciua are planuri alături de iubitul Cosmin

După doar câteva zile de când a divorţat oficial de Culiţă Sterp, Carmen de la Sălciua şi-a asumat relaţia cu Cosmin. Îi oferă linişte sufletească şi ar vrea ca, pe viitor, să întemeieze o familie alături de el.

„Nu ştiu dacă neaparat cu acte, dar dacă ar fi să fie… Doamne ajută! Dacă e să vină lucruri personale… Nu mă gândesc deja la lucruri atât de departe, gen copii… Dar pe viitor, poate se va întâmpla. Aş vrea doi (n.r. copii) . Nu mi-ar plăcea să fiu cerută într-un anume fel. Toate cererile sunt frumoase dacă vin din suflet”, a mai spus Carmen de la Sălciua.