Carmen de la Sălciua scoate armele din dotare. Vrea să o dea în judecată pe fosta soacră: „Sunt sătulă până peste cap”

Carmen de la Sălciua este foc și pară pe fosta soacră. Sătulă să-i tot aducă acuzații, cântăreața vrea să o dea în judecată.

21 oct. 2022, 13:44
Carmen de la Sălciua scoate armele din dotare. Vrea să o dea în judecată pe fosta soacră: „Sunt sătulă până peste cap”

Carmen de la Sălciua este foc și pară pe fosta soacră. Cu toate că a îmbrăcat de curând rochia de mireasă pentru a doua oară, se pare că nu se poate bucura de evimentul cu pricina și nici de faptul că e în vacanță în Punta Cana,  alături de soț. Spunem asta pentru că artista vrea să o dea în judecată, pe mama Geta, fosta soacră,  după acuzațiile pe care aceasta  i le-a adus.

Carmen de la Sălciua vrea să o dea în judecată pe fosta soacră. Ce a înfuriat-o pe cântăreață

Cântăreața e  în luna de miere, alături de soțui ei,  Marian Corcheș. Se pare însă că nu prea se poate bucura cu adevărat de vacanță și asta din culpa fostei soacre. Mama Geta o acuză că l-a înșelat pe Culiță Sterp și nici despre actualul mariaj al cântăreței nu prea are cuvinte de laudă.

”Eu vă spun sincer, m-am supărat. Am iubit-o foarte tare, dar la fel de repede am dat-o la o parte. Eu le-am zis, i-am zis lui Culiță să nu divorțeze, să nu se ajungă la divorț. Bine, te-o înșelat băiatul meu, dar tu ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori! El era naiv, tânăr săracul. Păi, să ajungi să îți iei avocat, ce ai jurat tu acolo, în biserică? Eu i-am zis când a băgat divorț, să nu mergi acolo la divorț”(…) „Oare cât timp o să stai căsătorită, dacă ai stat un an și ceva cu Culiță?”,  a spus mama Geta, la scurt timp după nunta lui Carmen de la Sălciua cu Marian Corcheș.

Carmen de la Sălciua nu a rămas indiferentă în fața acestor acuze și vrea să o dea în judecată pe aceasta.

Să vă spun sincer, singura soluție este să acționez legal. Efectiv nu știu ce să mai fac pentru a se încheia totul.(…) Sunt deja sătulă până peste cap de declarațiile pe care le face. Cele mai multe sunt minciuni. Că se spun despre mine lucruri, sunt deja obișnuită. Dar eu am o mamă, am o soră.

După cum știți, mama și sora mea nu sunt dornice de faimă, nu au dat niciodată declarații defăimătoare la adresa lor. Vreau să nu mai pomenească nimeni despre familia mea. E foarte deranjant pentru și pentru ele. Sunt efectiv sătulă până peste cap!”, a declarat Carmen de la Sălciua, pentru  Fanatik.ro.

Cântăreața s-a căsătorit pentru a doua oară, în urmă cu o săptămână

Pe data de 11 octombrie, artista și soțul ei, Marian Corcheș, și-au unit destinele. Cântăreața și soțiul ei și au dorit ca totul să fie cât  mai discret.

„De câteva zile vă spuneam că o să vină câteva lucruri frumoase în viața mea, ei bine, a sosit momentul să vă spun că astăzi mă mărit”, a povestit aceasta pe contul ei de socializare pentru a le transmite și faniilor minuata veste.

Carmen de la Sălciua au plecat îmediat în luna de miere, în Punta Cana, pentru a se bucra în liniște de iubirea lor.

Citește și: Teodora, fiica lui Meme Stoica, diagnosticată cu o boală cruntă. Tânăra a vorbit pentru prima dată despre experiența trăită: „Mi s-a spus că mi se va schimba viața radical”

Citește și: Teodora, fiica lui Meme Stoica, diagnosticată cu o boală cruntă. Tânăra a vorbit pentru prima dată despre experiența trăită: „Mi s-a spus că mi se va schimba viața radical”