Teodora, fiica lui Meme Stoica, diagnosticată cu o boală cruntă. Tânăra a vorbit pentru prima dată despre experiența trăită: „Mi s-a spus că mi se va schimba viața radical”

Teodora Stoica, fiica de 28 de ani a lui Meme Stoica (managerul general al FCSB), a dezvăluit momentul cumplit când a aflat de la medici că se confruntă cu o gravă problemă de sănătate.

21 oct. 2022, 13:11
Teodora, fiica lui Meme Stoica, diagnosticată cu o boală cruntă. Tânăra a vorbit pentru prima dată despre experiența trăită: „Mi s-a spus că mi se va schimba viața radical”

Teodora Stoica a mărturisit că vestea cruntă a venit în urmă cu trei ani și a afectat-o foarte mult. Medicii i-au spus foarte clar că viața ei urmează să se schimbe. Șocul a fost uriaș, însă, cu toate acestea, fiica lui Meme Stoica a ales că accepte situație și să meargă înainte
încrezătoare și curajoasă.

Abia acum, la trei ani distanță, tânăra a vorbit despre experiența prin care a trecut și lecția de viață primită implicit.

„Acum 3 ani, am avut o problema de sănătate care mi-a dat 2 opțiuni: să accept limitele impuse sau să mă adun și să înfrunt situația head-on. Nu imediat, nu cu încrederea pe care o am acum, însă am respins prima variantă. Mi s-a spus ca viața mi se va schimba radical. Aveau dreptate, însă ce nu știa nimeni (cu atât mai puțin eu) e că se va schimba în bine. A durat mult până să pot vorbi despre asta, pentru că am vrut ca atunci când o fac, să fiu complet vindecată emoțional și să pot inspira și alți oameni care au situații similare. Așa că voi începe să împărtășesc cu voi lucruri care m-au ajutat, în speranța că vă vor ajuta și pe voi. Toate greutățile sunt binecuvântări deghizate”, a scris Teodora Stoica pe contul său de Instagram.

Teodora Stoica este bine acum, a reușit să depășească perioada dificilă, iar acum să vorbească despre ea cu zâmbetul pe buze. Nu a dezvăluit foarte multe detalii, însă le-a promis urmăritorilor că va face acest lucru în perioada următoare.

Fiica lui Meme Stoica e o persoană activă, care pune sportul și alimentația pe primul plan și înțelege cât de important e pentru sănătate acest lucru. În luna iulie a acestui an a participat la o competiție care a inclus trei probe: înot, ciclism și alergare. Teodora a încheiat competiția pe locul al treilea, reușind să combată temperatura ridicată de afară. Ea își dorește să ajungă la IronMan, cel mai greu triatlon.

Citește și Gigi Becali şi îşi anunţă iar retragerea din fotbal: „E cea mai mare bătaie de joc din viața mea. Chiar îmi dau seama că aștia m-au luat de prost”

Citește și Mihai Neşu, mărturii cutremurătoare despre accidentul care i-a schimbat viaţa.”Când simțeam că nu mai pot, Dumnezeu mă aducea pe un drum pe care iar îmi creștea speranța”