CARMEN face PRIMELE DECLARAŢII după escapada cu Franco. Vezi ce s-a întâmplat când s-a întors acasă

După şapte zile în care a fost fugită de acasă împreună cu iubitul său, Carmen a fost nevoită sa se întoarca lângă părinţi. Imediat ce si-a vazut fiica, Adrian Minune s-a mai liniştit. Recent, Carmen a fost surprinsă în timp ce lua masa cu manelistul şi soţia lui, părând împăcaţi şi fericiţi.

RomaniaTV.net
22 mai 2014, 16:09
CARMEN face PRIMELE DECLARAŢII după escapada cu Franco. Vezi ce s-a întâmplat când s-a întors acasă

Ultima perioadă a fost extrem de grea pentru Adrian Minune, dupa ce fiica sa, Carmen, in varsta de 16 ani, a fugit de acasa cu iubitul sau, Franco. Disperat, manelistul si-a dat fiica in urmarire generala, iar mai apoi a angajat 20 de bodygurazi care sa o caute in cele mai asunse locuri din tara. Dupa sapte zile in care nimeni nu a stiut nimic de ea, Carmen si-a facut singura aparitia acasa la iubitul sau, iar mai apoi a mers la politie pentru a da explicatii. Duminica, pustoiaca a fost trimisa de politie acasa, asa ca, fie ca i-a convenit, fie ca nu, ea a trebuit sa dea ochii cu tatal sau.

Intalnirea nu a fost una foarte placuta, lasandu-se cu rauri lacrimi si diferite reprosuri. Desi multi s-ar fi asteptat ca Adrian Minune sa isi iasa din fire si sa ii faca fiicei sale un scandal monstru, cantaretul a fost cat se poate de calm.

Momente dramatice la Ştefăneşti! Salvarea a fost chemată de URGENŢĂ acasă la Adrian Minune VIDEO

Zilele trecute cei trei au luat masa împreună, au stat la poveşti şi au râs, iar imaginile au fost surprinse de echipa emisiunii „La Măruţă”. „Este foarte bine. Mă bucură revederea cu ei. Nu suntem la prima revedere. Am avut emoţii când i-am revăzut, acum suntem ok”, a mărtuirisit Carmen, la emisiunea „La Măruţă”.

Adi Minune pare că s-a împăcat că fiica sa nu mai este o copilă şi a recunoscut că gestul ei a fost specific vârstei adolescenţei. „Fata era acasă, cu adolescenţii nu te pui niciodată. Toţi adolescenţii am făcut lucruri necugetate. Eu ca un stâlp al casei am zis să trec peste mine şi peste orgolii. Orgoliul trebuie aplicat câteodată, pentru că din cauza orgoliului poţi omorî pe cineva, poţi să desparţi o familie, poţi să răneşti. Mă bucur că fata mea se ţine de promisiune şi îl moşteneşte pe tatăl ei. Vrea să îşi continue cariera, şcoala. Vreau să le mulţumesc tuturor fanilor”, a declarat şi Adi Minune.

Fata lui Minune, în stare gravă la spital. Şi-a pierdut memoria în urma unui accident de maşină