Clipe de panică la Survivor România! Carmen Grebenișan a leșinat în fața colegilor chiar în timpul show-ului

Au fost momente de panică în ultima ediție a competiției sportive Survivor România 2023, după ce Carmen Grebenișan a leșinat sub ochii colegilor săi.

24 ian. 2023, 12:18
Clipe de panică la Survivor România! Carmen Grebenișan a leșinat în fața colegilor chiar în timpul show-ului

Carmen Grebenișan a leșinat imediat după ce a terminat o probă de la Survivor România. Stresul, oboseala, lipsa hranei dar și temperaturile ridicate de pe insula exotică se pare că au epuizat-o pe vedetă.

Concurentă în echipa Faimoșilor în show-ul de la Pro TV, celebra influenceriță s-a prăbușit pe nisipul din Republica Dominicană, chiar în fața colegilor săi, sub soarele arzător, după ce a parcurs un traseu, alături de colega sa, Andreea Moromete, conform cancan.ro

Citiți și: Reacția lui Gheboasă după ce a părăsit Survivor România: „Îmi făceam nevoile spate în spate cu Carmen Grebenișan!”

Colegii săi au sărit imediat în ajutorul ei și au încercat să o ducă la umbră. Doc și Ionuț Iftimoaie au stat lângă colega lor, până când medicul a venit să îi acorde primul ajutor.

„Stai la umbră acolo. Du-te la medic, Carmen!”, a susținut Ionuț Iftimoaie.

Panică uriașă în echipa Survivor România. Carmen Grebenișan a leșinat în fața tuturor

„Las-o, e cu mine. Lăsați-i oxigen, lăsați-i oxigen. Lăsați oxigen acolo. Plecați, lăsați”, a spus Doc, vizibil panicat de situația în care se afla colega sa.

Tata Teo de la Survivor România, medicul care are grijă de concurenții din Republica Dominicană, și-a făcut imediat apariția și a ridicat-o pe Carmen Grebenișan de pe nisip, oferindu-i puțină apă pentru a se putea liniști. Ulterior, Carmen s-a întins pe banca amenajată lângă traseu.  Se pare că starea ei de rău a fost cauzată de insolație, dar și de lipsa hranei.

„Carmen Grebenișan este sub supravegherea medicului. Este epuizată. Nu va mai intra astăzi pe traseu”, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor.

Victorioși au ieșit Faimoșii cu un scor de 10:6. Concurenții au fost răsplătiți cu 500 g de linte, fasole și orez, ceea ce i-a determinat să se bucure enorm. Carmen s-a întors alături de colegii săi și a spus câteva cuvinte despre ceea ce i s-a întâmplat.

„Mă simt mai bine, dar am o stare asemănătoare cu beția. Am simțit de azi-noapte că nu mi-e bine”, a spus Carmen Grebenișan la Survivor România, conform Pro TV.

Un alt concurent care s-a accident în cadrul competiției de la Pro TV a fost Sebastian Dobrincu, care a fost eliminat de la Survivor România 2023, din cauza situației lui medicale.

Tânărul antreprenor s-a accidentat foarte grav la picior, la numai câteva secunde de la începerea unei probe.

Citiți și: Carmen Grebenișan de la Survivor aruncă bomba! Motivul neașteptat pentru care și-a anulat nunta