Carmen Grebenișan de la Survivor aruncă bomba! Motivul neașteptat pentru care și-a anulat nunta

Carmen Grebenișan, în vârstă de 29 de ani, a anunțat motivul pentru care și-a anulat nunta! Concurenta de la Survivor România trebuia să se căsătorească anul acesta cu Alex Militaru, însă a renunțat să facă ceremonia religioasă.

12 ian. 2023, 11:25
Carmen Grebenișan de la Survivor aruncă bomba! Motivul neașteptat pentru care și-a anulat nunta

Carmen Grebenișan, una dintre cele mai apreciate vloggerițe din România, a devenit cunoscută după ce a participat la Asia Express, alături de prietena ei, Alina Ceușan. Vedeta a acceptat provocarea din partea Pro TV și participă în cel mai nou sezon Survivor România, fiind concurent al echipei Faimoșilor.

Chiar înainte de a pleca în Republica Dominicană, Carmen Grebenișan a anunțat faptul că își anulează nunta pentru a participa la competiția de la Pro TV, potrvit cancan.ro

Citiți și: Cum a reușit să-i deschidă ochii un parapsiholog lui Carmen Grebenișan: ,,Mă ajută incredibil de mult”

Motivul pentru care Carmen Grebenișan și-a anulat „nunta cu fluturi albaștri”

„Am renunțat la nunta cu fluturi albaștri, cel puțin pentru anul ăsta, și am acceptat provocarea asta pe care o aveam în gând de mult timp… și acum am zis DA categoric. Este o experiență destul de personală, toată intrarea asta în Survivor și vreau să mă bucur maximum de ea. Sper doar să mă bucur de ea. Mi-am dat seama că în viața asta tot ce am făcut este pentru a-mi demonstra mie că nu sunt doar acolo. Pot merge mereu înainte, într-un ritm mult mai alert decât restul și că pot să-mi depășesc capacitățile și tot confortul ăsta pe care eu singură mi-l dau”, a declarat Carmen Grebenişan la testimonialele, chiar înainte de a pleca în Republica Dominicană.

Vedeta și-a creat o comunitate uriașă în mediul online, acolo unde își desfășoară cea mai mare parte din activitatea de influencer. Ea s-a căsătorit civil, anul trecut, cu Alex Militaru, cu care trăieşte o frumoasă poveste de iubire de câţiva ani, însă fanii vor să vadă îmbrăcată şi în rochie de mireasă. Acum se pare că vor mai avea de așteptat, pentru că blondina nu se grăbește deloc să facă acest pas.

Carmen Grebenișan a mărturisit că ar vrea să se cunune religios într-o pădure și nicidecum la biserică. Mai mult, influencerința își dorește ca la marele eveniment să aibă fluturi albaștri, în loc de porumbei.

„Avem în plan să face, cununia religioasă, însă nu ne-am pregătit şi e posibil să o lăsăm pentru anul viitor. Trebuie să-ţi pregăteşti trupa, să-ţi pregăteşti locaţia. Va avea loc în natură, mai exact în pădure, în Bucureşti sau undeva pe lângă Bucureşti, ca să fie aproape toată lumea, dar cu siguranţă în pădure.

Vreau să fie copacii verzi şi mulţi fluturi albaştri, în loc de porumbei, să dăm drumul la fluturi, la ceremonie, pentru că vreau să fie tot acolo, nu în biserică. Nu am nicio idee privind rochia de mireasă, mi-am schimbat prea mult părerile în ultima vreme”, a declarat Carmen Grebenişan în urmă cu ceva timp.

Citiți și: Faimoasele de la Survivor România 2023, de nerecunoscut fără machiaj! „Este o nouă provocare” FOTO