Carmen Grebenișan, distrusă de durere: „Am aflat că are o tumoră canceroasă, a început o cură cu citostatice”

Carmen Grebenișan, distrusă de durere. În urmă cu 13 ani, influencerița a trecut printr-un șoc foarte mare atunci când a aflat că tatăl ei avea în organism o tumoare canceroasă. Totul a pornit de la un eșec financiar, care l-a dărâmat pe bărbat.

07 ian. 2024, 22:52
Carmen Grebenișan, distrusă de durere: „Am aflat că are o tumoră canceroasă, a început o cură cu citostatice”
Carmen Grebenișan, distrusă de durere

Carmen Grebenișan, distrusă de durere. Blondina a trecut prin cel mai greu moment din viața ei când avea 18 ani, cu puțin timp înainte de a susține examenul de Bacalaureat. Ea susține că a fost afectată de cele întâmplate, problemele financiare fiind cele care l-au adus pe tatăl ei în acest punct. După ce a pierdut un magazin pe care îl avea, bărbatul a fost nevoit să se confrunte cu o perioadă anevoioasă, iar stilul de viață al acestuia l-a adus într-un punct critic.

Carmen Grebenișan, distrusă de durere

Cel mai greu moment a fost când am aflat că tata are o tumoră canceroasă, eu fiind atunci un copil, chiar dacă eram în adolescență. Am aflat târziu, chiar înainte să se opereze.

A fost destul de devastat. Tata a rămas cu împrumuturi, cu probleme. Mânca o dată pe zi și prost și a fost afectat colonul destul de tare. Prima reacție a fost că nu credeam. A început o cură cu citostatice, dar când vedeam că pica de pe picioare… Eu vedeam negru în fața ochilor. E un sentiment de anxietate atât de profundă”, a povestit Carmen Grebenișan, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Ce a spus Carmen Grebenișan despre rolul de prezentatoare al prietenei sale, Alina Ceușan: „Este vorba de sacrificii”

Câți bani câștigă Carmen Grebenișan

Pe lângă munca de pe rețelele sociale, vedeta mai administrează și două firme, una dintre ele având ca scop editarea publicațiilor periodice și a revistelor. În anul 2022, firma lui Carmen Grebenișan a avut o cifra de afaceri de peste 181.000 de euro, din care profitul a reprezentat 95%, adică peste 171.000 de euro. Așadar, dacă este făcută o medie, ar rezulta aproximativ 6.100 de euro pe lună.

Blondina mai are o firmă și cu cea mai bună prietenă a ei, Alina Ceușan, înființată în 2016, care are ca obiect de activitate confecționarea de costume de baie. Cifra de afaceri a fost de peste 84.000 de euro. În concluzie, la finalul anului trecut, lui Carmen Grebenișan i-au intrat în conturi peste 172.000 de euro.